yderiss 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام من به ماژولی نیاز دارم که پس از ورود بینده گان سایت تمام فعالیتها و دیدن صفحات سایت آنها را ثبت کنه . متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yderiss 0 ارسال شده در فروردین 91 در حال دیدن وبلاگ محبوبتان هستید، یا اخبار یک سایت را میخوانید، یک لحظه پیش خودتان فکر میکنید ای کاش افراد دیگری را که در همان لحظه در حال دیدن همان صفحه هستند، میدیدم و با آنها گفتگو میکردم. این دقیقا کاری است که سرویس WhoIsLive انجام بدهد. نحوه کار ساده است: - نخست وارد سایت شوید و افزونه لازم را برای مرورگر اینترنت اکسپلورر، کروم یا فایرفاکس خودتان دانلود و نصب کنید - بعد در سایت ثبتنام کنید. - از آن به بعد، هر زمان که صفحهای را باز کردید، در سایدبار مرورگر خود میتوانید ببینید که چه کسان دیگری به صورت همزمان در همان صفحه هستند، البته بدیهی است که شما فقط افراد دیگری را که عضو WhoIsLiveباشند و در همان صفحه باشند، میتوانید ببیند. نگران حریم خصوصی خود هستید؟ نگران نباشید، هر زمان که خواستید میتوانید sign out کنید یا کلا پنهان hidden شوید یا اصلا فقط وقتی در یک سایت خاص هستید، خود را پنهان کنید. به علاوه شما میتوانید کاربران مزاحم را هم بلاک کنید. خیلی از ماها ممکن است، میانه خوبی با چت نداشته باشیم، اما من ایده کلی سایت را که افزودن یک لایه اجتماعی به همه وب است، پسندیدم. به کمک WhoIsLive، بازدیدکنندگان یک صفحه میتوانند به راحتی با هم چت کنند. WhoIsLive میتواند کاربردهای خوبی داشته باشد: - مثلا تصور کنید که خبر داغی در یک سایت فناوری منتشر شده و شما دوست دارید در مورد آن با سایر خوانندگان سایت گفتگو کنید. - تصورکنید که در صفحه imdb یک فیلم باشید و بتوانید با سایر دوستداران فیلم صحبت کنید. - میتوانید ببینید چه افرادی در حال دیدن پروفایل فیسبوک، گوگل پلاس یا فرندفید شما هستند. - یا اینکه به عنوان نویسنده یک وبلاگ بخواهید ببینید که خوانندگان شما چه نظری در مورد کل وبلاگ یا یک پست به خصوص شما دارند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajo206 0 ارسال شده در فروردین 91 ولی این افزونه مرورگر خواسته دوستمون نیست میتونید از امارگیرهای فارسی استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر