kazy2003z 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام حجم پوشه کش جوملا من خیلی زیاد شده در حدو 2.5 گیگا بایت .و از داخل قسمت مدیریت نمیشه پاکشون کنم و خطا Fatal error: Maximum execution time of 60 seconds exceeded in C:\inetpub\vhosts\jdk.ac.ir\httpdocs\portal\libraries\joomla\filesystem\folder.php on line 428 میده و نمیتون کاری انجام بدم. میتونم از داخل پنل مدیریت هاست فایل های داخل کش رو بصورت دستی پاک کنم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در فروردین 91 سلام داخل روت ....پوشه ی tmp و cache.... یا به عبارتی میشه این 2 ادرس: public_html/tmp public_html/cache نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kazy2003z 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام فایلهای داخل این دو پوشه رو بصورت دستی از داخل هاست پاک کنم؟؟ مشکلی بر نمیخورم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در فروردین 91 البته شما فایلهای داخل cache رو پاک کن.. نترس مشکلی پیش نمیاد:thankyou: راستی فایل : index.html رو از پوشه ی tmp هم پاک نکن بزار این یه دونه بمونه داخلش.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kazy2003z 0 ارسال شده در فروردین 91 index.html پاک کردم چکار کنم حالا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در فروردین 91 از پوشه public_html/logs که یکی داخل هست کپی کن داخلش... در حال حاظر مشکل پوشه کش که حجمش زیاد بود حل شده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kazy2003z 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام حجم پوشه کش جوملا من خیلی زیاد شده در حدو 2.5 گیگا بایت .و از داخل قسمت مدیریت نمیشه پاکشون کنم و خطا Fatal error: Maximum execution time of 60 seconds exceeded in C:\inetpub\vhosts\*****\httpdocs\portal\libraries\joomla\filesystem\folder.php on line 428 میده و نمیتون کاری انجام بدم. میتونم از داخل پنل مدیریت هاست فایل های داخل کش رو بصورت دستی پاک کنم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 91 سلام شما میتونید فایل های درون پوشه کش جوملا را پاکسازی کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام اگر محتویات پوشه های cache یا tmp رو هر زمان به هر دلیلی خواستید پاک کنید مراقب باشید فایل index.html رو حذف نکنید (دلیل : امنیتی) اگر هم زمانی به اشتباه حذف کردید می تونید این فایل رو از بسته جوملا برداشته و در هاست کپی کنید در پوشه مورد نظر... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر