bardsirnet 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام خبرنامه ای میخواهم اول فارسی شده باشه وبرای جوملا 2.5 باشه کسی دارد معرفی کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bardsirnet 0 ارسال شده در فروردین 91 کسی سراغ داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mosafer2 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام منم دنبا همین چیز میگردم ممنون میشم یکی راهنماییمون کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 91 سلام خبرنامه برای جوملا زیاد هست بهترین اونها هم Acymailing هست که به صورت تجاری هست سایت سافت آرشیو هم این خبرنامه را به صورت فارسی و رایگان ارائه میدهد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mosafer2 0 ارسال شده در فروردین 91 ببخشید من فارسی میخواستم:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 91 خدمت شما عرض کردم این افزونه به صورت فارسی شده در آن انجمن قرار گرفته... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mosafer2 0 ارسال شده در فروردین 91 ممنون نصب کردم و کار داد ولی توصفحه اصلی سایت 2 کلمه هستن یکی نام و دومیه یارانامه میخوام این کلمه رو به ایمل تبدیل کنم هرچی گشتم بود کجا رو باید ویرایش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. شما باید داخل پوشه administrator/language/fa-IR بروید و در فایل هایی که مربوط به این کامپوننت می شود کلمه ی مورد نظر را جستجو کنید و تغییرش دهید. البته این را هم اضافه کنم. من از این کامپوننت قبلا خیلی استفاده کرده ام. این کامپوننت را وقتی نصب می کنیم (نسخه اصلی اش) ، در تنظیمات زبان ، می توان زبان فارسی را از سایت سازنده دریافت و روی این کامپوننت نصب کرد. یعنی این کامپوننت خودش زبان فارسی را دارد. موفق باشید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر