مهدی آمره 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام من یه ماژول میخوام برای احادیث روز مثلا هر روز یه حدیث جدید داشته باشهبرای اینکه هر روز یکه متنی از احادیث رو به کاربر نشان بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bayat 1 ارسال شده در فروردین 91 با سلام از این ماژول استفاده کن دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوست من این یه اسکریپت هستش که تبدیل شده و استیل گرفته .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی آمره 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوست عزیزم bayat ممنون از شما ولی کار کردن باهاش چه چوری هست؟؟؟ هر کاری کردم نتونستم باهاش کارکنم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام می تونید از این سایت استفاده کنید http://www.hadith.ac.ir/default.aspx?pageid=61 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bayat 1 ارسال شده در فروردین 91 چیز خاصی ندارد اول آن را نصب کن بعد در یکی از موقعیتهای قالب قرار بده هر روز یک حدیث خودش نشان می دهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر