alireza12 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوستان من کامپوننت ایجاد پنل SMS برای کاربران سایت ir-payamak رو می خوام ولی لینک روی سایت مشکل داره و دانلود نمیشه با تشکر قبلی:thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام مشکل از طرف سرور هستش تا نصف دانلود میشه بعد ارور میده بهتر با اقای تهرانی بگید تا بررسی کنن یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 91 بررسی میشه چشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shafiee2009 1 ارسال شده در خرداد 91 بررسی میشه چشم سلام و خسته نباشید ! این مورد همچنان پابرجا هست ! انشاالله کی بررسی میکنید آقای تهرانی ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdiastro 2 ارسال شده در آبان 92 سلام و خسته نباشید ! این مورد همچنان پابرجا هست ! انشاالله کی بررسی میکنید آقای تهرانی ؟ سلام از این ماژول چطوری میشه برای بقیه سرویس دهنده های پیامکی استفاده کرد ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام تا جایی که من اطلاع دارم همچین موردی تا به حال نبوده . افزونه هایی که نوشته میشن مختص همون سرویس دهنده هستند موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdiastro 2 ارسال شده در آبان 92 نویسنده افزونه چه کسی هستش ؟ خود آقای تهرانی هستن ؟ چطور میشه با آقای تهرانی در ارتباط بود ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما بله نویسنده افزونه اقای تهرانی می باشد. شماره تماس ایشون : 09123025356 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر