مهدی آمره 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام من یه قالب دارم طراحی میکنم به چند تا مشک برخوردم شما سایت زیر رو نگاه کنید اول eslami-teb.ir دو تا مشکل من بدین شرج است: 1-منو های عمودی سمت راست علامت فلش امده کنار گزینه هایی که زیر منو دارند من میخوام این رو پاک کنم چطوری باید پاک کنم؟ 2-آخر صفحه سایت چنین کلمه ای نوشته : Dedicated Cloud Hosting for your business with Joomla ready to go. Launch your online home with CloudAccess.net. این کلمه رو از کجا باید پاک کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی آمره 0 ارسال شده در فروردین 91 این رو هم بگم که منظورم از علامت فلش سمت راستی هست که افتاده روی متن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
novin 2 ارسال شده در فروردین 91 اين متنDedicated Cloud Hosting for your business with Joomla ready to go. Launch your online home with CloudAccess.net. رو ميتونيد از داخل فايل قالب حذف كنيد .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز اون متن رو باید از فایل index.php قالب پاک کنی معمولا در فایل ایندکس اخرش این جمله هست که میتونی پاکش کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی آمره 0 ارسال شده در فروردین 91 دوست من اونجا رو دیدم ولی نبودش علامت فلش رو چی کار کنم بره؟ علامت فلش حل شد فقط متن پایانی رو چیکار کنم؟؟؟؟ منظورم از متن متن انتهایی هست اگه دوستان بخوان فایل های css رو براشو ایمیل میکنم سایت باز شدش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی آمره 0 ارسال شده در فروردین 91 دوستان سایت باز شده مشکلی نیست فقط اون قسمت آخری برام مشکل ساز شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh01 1 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوست عزيز اگر خواستيد فايل index.php يا ديگر فايلهاي قالبتان را برايم پ.خ كنيد تا ببينيم اين متن كجاست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی آمره 0 ارسال شده در فروردین 91 براتون ارسال کردم به ایمیلتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی آمره 0 ارسال شده در فروردین 91 این سایت امشب باید بسته شه یعنی اینجا کسی نمیدونه چطوری باید متن آخر صفحه رو پاک کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر