mukhlesi 0 ارسال شده در فروردین 91 ساخت ايميل info@yoursite.com در سايت جوملا اين ايميل چجوري ساخته مي شود از دوستان صميمي کمک مي خواستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ابتدا باید اکانت ایمیل خود را با هر نامی که باشد از طریق کنترل پنل هاست ایجاد کنید و بعد در صورت تمایل در مدیریت سایت ازش استفاده کنید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوست من شما باید ابتدا یه ایمیل از طریق هاست بسازید برای ساخت ایمیل از طریق هاست باید به کنترل پنل هاست مراجعه کنید و وارد قسمت email accounts بشید وقتی وارد بشید 4 تا چیز از شما میخواد 1-اسم اکانت 2-پسورد اکانت 3-تکرار پسورد 4-مقدار حجم برای ایمیل این ها رو من برای هاست cpanel گفتم تو هاست های دیگه نمیدونم اگه هاست شما cpanel هست برای دسترسی به هاست باید به آدرس زیر مراجعه کنید yoursite.com:2082 و برای دسترسی به ایمیل yoursite.com:2095 امیدوارم که توضیحات بنده کامل باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر