iran2008 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوستان من یه افزونه برای اپلود فایل در سایت نیاز دارم . برخی ماژول ها رو چک کردم ، ولی باگ داشتند و یا چیز جالبی نبودند . یه چیزی میخوام ساده باشه و اپلود کردن فایل هم راحت باشه . ( خودم مشکلی ندارم فئقش میرم تو هاست ، اما برای مدیران و کاربران تعیین شده میخوام ) قبلا از اسکریپ اپلود کننده استفاده میکردم ، که متاسفانه با همون هــک شدیم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
S_M_J_2007 1 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوستان من هم دقیقا همین مشکل رو دارم با کار بران سایتم اگر کسی از دوستان راه حلی بغییر از کامپوننت های مدریت دانلود سراغ داره حتما ارائه بده تاهم من هم مابقی دوستان استفاده کنند یه روش سریع و ساده مثل آپلود کردن عکس که راحت میشه از طریق ایجاد مطلب جدید انجام داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iran2008 0 ارسال شده در فروردین 91 انتظار داشتم دوستان جواب بدهند . الته میدونم الان همه میان میگن : عزیزم سرچ کن . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر