shs1366 1 ارسال شده در فروردین 91 با سلام خدمت اساتید گرامی دوستان من چند تا سوال دارم ادیتور بنده چند تا مشکل داره از ck استفاده میکنم اولا برای درح اچ تی ام ال گزینه ای نداره آیا کلا این ادیتور این امکانات رو نداره یا من بلد نیستم؟ مورد دوم من با یک آنالیزور سئو سایتمو چک کردم در سایت من تگ h1 وجود نداره متوجه شدم توی سایت من بجای تگ h1 تگ p قرار گرفته حالا پیشنهاد دوستان برای تغییر تگ از به چیه من برای این کار چکار کنم چون احساس میکنم این باعث ضعف سئوی سایتم میشه دوستان راهنمایی کنید ممنون hgبته مشکل اصلی اینه که سایت آنالیزور گفت سایت من h1 نداره حالا من کجا میتونم تگ h1 رو قرار بدم توی قالب دوستان از راهنماییتون ممنون لطفا جواب بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shs1366 1 ارسال شده در فروردین 91 دوستان عزيز سايت من تگ H1 نداره به آدرس www.zoomlink.ir من چكار كنم اين مشكل حل بشه كمكم كنيد چرا كسي جواب نميده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shs1366 1 ارسال شده در فروردین 91 دوستان کسی پاسخ من رو نمیده چرا؟ :s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر