mehrdadali14 4 ارسال شده در مهر 89 قالب بسیار زیبا dj-agriculture برای سایت های کشاورزی خیلی هم سبکه اسکرین شارتش : اینم دموش : نسخه آنلاین اینم لینک دانلودش دانلود قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali. 0 ارسال شده در مهر 90 این قالب راست به چپش درست نیست، کسی میتونه کمک کنه که درست بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 این فایل را در پوشه css در قالب جایگزین template_css کنید ببینید درست میشه (بعد از دانلود نامش را باید به template_css تغییر بدهید) دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام آقا مهرداد این قالبی که گذاشتی فارسی سازی نشده چرا اینجا منتشرش کردی؟؟!؟؟!؟!؟!؟ دموی قالب هم مشکل داره لطفا بررسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali. 0 ارسال شده در مهر 90 این فایل را در پوشه css در قالب جایگزین template_css کنید ببینید درست میشه (بعد از دانلود نامش را باید به template_css تغییر بدهید) دانلود ممنون، جایگزین کردم. تو نگاه اول هم تو هدر مشکل داره و هم وقتی منو سمت راست قرار میگیره دیگه اطرافش قالبی مثل بقیه ماژول ها نداره، چه کار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 من دست کاری در کد قسمت ماژول نکردم. شما یکبار ماژول را حذف و دوباره نصب کنید و ببینید حل میشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pakbaz 1 ارسال شده در مهر 90 تشکر از دوست عزیز برای قرار دادن قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali. 0 ارسال شده در مهر 90 من دست کاری در کد قسمت ماژول نکردم. شما یکبار ماژول را حذف و دوباره نصب کنید و ببینید حل میشه! اون درست شد. ولی هدر که شامل منو بالا، جستجو، عکس و ... میشه همون حالت چپ به راست رو داره. اون رو چکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مهر 90 سلام به دوستان این قالب خیلی وقت بش کاملا فارسی شده در جومتاک منتشر شده بود! (یاد جومتاک به خیر :sleepy::sleepy:) اگر هنوز نتونستید فارسیش کنید بگید از بک اپم بگردم دنبال سورس این قالب) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali. 0 ارسال شده در مهر 90 سلام به دوستان این قالب خیلی وقت بش کاملا فارسی شده در جومتاک منتشر شده بود! (یاد جومتاک به خیر :sleepy::sleepy:) اگر هنوز نتونستید فارسیش کنید بگید از بک اپم بگردم دنبال سورس این قالب) آقا اگر زحمتی نیست فارسی شو بزار. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مهر 90 من آرشیوم بهم خورده نمی دونم همین هست یا نه! الان هم جوملا ندار که تست کنم:s:blush: اگر همین نبود بگید تا دوباره فارسیش کنم براتون http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13187849651.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مهر 90 ببينم پس اين درست بود فارسي سازيش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrertebat 8 ارسال شده در مهر 91 لطفا فارسی اسن قالب رو بزارید ضمنا دمو را هم بررسی نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 با سلام پست شماره 11 رو بررسی کنید! احتمالا فارسی شده است موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر