رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 91 سلام گرم خدمت دوستان و اساتید محترم شاید جای این سوال اینجا نباشه ولی میخوام از نظرات اساتید و دوستان محترم استفاده کنم من چندتا سوال داشتم تبادل لینک دو طرفه برای افزایش رتبه سایته دیگه 1 - اگه ما به یک سایتی که رتبه بالایی دارد لینک دهیم ولی ازآن سایت لینکی به ما وجود نداشته باشد (لینک یک طرفه باشد فقط از ما به یک سایت دیگر) بازهم در رتبه ما تاثیر دارد؟ 2 - اگر ما در قسمت نظرات وبلاگ (مثل یکی از وبلاگ های بلاگفا) یک نظر قرار دهیم و وب سایت خود را در نظر وارد کنیم یک پیوند از آن وبلاگ به ما حساب می شود یا از بلاگفا؟ مثال: شما سری به این آدرس بزنید: کلیک کنید اگر ما آدرس سایت خود را وارد کنیم یک لینک ایجاد می شود، آیا این لینک نیز به همان میزانه تبادل لینک دارای ارزش و اعتبار می باشد؟ یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام... دوست عزیز در مورد سوال اول شما باید بگم که شما تنها به سایتی که لینک داده اید کمک کرده اید... ولی! ببینید یه موقع هستش که شما یه سایتی رو لینک میکنید به عنوان مثال :گوگل خوب درسته شما به گوگل لینک داده اید یک طرفه ولی توجه کنید که همان نام گوگل جزء متن سایت شما به حساب میاد و در صفحات موتور های جستجو اگر گوگل سرچ شود سایت شما هم نمایان خواهد شد... یا واضح تر بگم...شما لینکی میدهید به انجمن جومینا...به صورت یک طرفه... خوب من نوعی میام تو گوگل دنبال سایت جومینا بگردم داخل گوگل سرچ میکنم جومینا سایت شما 100% در لیست سایتهای پیدا شده نمایان خواهد شد... نتیجه گیری: ابتدا حتما سایت خود را در مرورگر ها ثبت کنید... سپس به سایتهایی یک طرفه لینک دهید که میدانید روزانه در گوگل سرچ میشوند... +++ در مورد سوال دوم: دقت کنید برخی از نظر دهی ها ثبت در صفحه خود سایت هستند بلی لینک به حساب میان... (((مثل همین جی کامنت که روی اکثر سایتهای جوملایی نصب هستش))) داخل سرچ هایی که موتورها ی جستجو انجام میدن این نظرات هم قابل دید هستن... در مورد نظر دهی بلاگها تنها جنبه ی تبلیغات را داره که افراد دیگر برای ارسال نظر صفحه رو باز میکنن لینک شما رو مشاهده میکنن... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر