sadaf3d 18 ارسال شده در فروردین 91 سلام.من بعد از تلاش برای ورود به سایت چه از طریق ماژول ورود به سایت و چه برای ورود به مدیریت بامشکل مواجه شدم. این ارور رو میده Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaster@hamdaman.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. کسی مستونه کمک کنه؟اضطراریه... ممنون www.hamdaman.irمن هیچ تغییری ندادم.خود به خود اینطوری شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام اگر هیچ تغییری (اعمال تغییرات در هسته جوملا - نصب یا حذف افزونه - فعال یا غیر فعال کردن افزونه) انجام ندادید ابتدا با ادمین سرور صحبت کنید و چنانچه از سمت سرور نبود در همین تاپیک پیگیر باشید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 91 با سلام قیلا در مورد Internal Server Error خیلی بحث شده و خودم هم جواب بدادم... سرچ کنید زودتر به جواب میرسید . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوستان من با ادمین سایت تماس گرفتم و ایشون یه کاری کرد که دیگه ارور 500 نمیده اما الان بعد از اینکه ارور 500 درست شده یه مشکل دیگه پیش اومده و اون اینه که بعد از اینکه هر کس توی قسمت ورود به سایت به یوزر پس وارد کنه و اینتر کنه وارد حساب کاربری خودش نمیتونه بشه و فقط یه بار دیگه صفحه اصلی سایت براش لود میشه.این اتفاق برای ورود به قسمت مدیریت سایت هم میفته و مدیر بعد از وارد کردن یوزر پس خودش باز هم به صفحه اصلی سایت فرستاده میشه.من دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم:1: اگه میخاید دقیقا بدونید که چه اتفاقی میفته وارد www.hamdaman.ir بشید و توی قسمت ورود به سایت یه عبارت دلخواه تایپ کنید و پسورد هم به دلخواه بزنید.طبق قاعده بعد از زدن دکمه ورود باید به شما ارور اشتباه بودن نام کاربری بده اما این کار رو نمیکنه و دوباره صفحه اصلی سایت لود میشه. با سرچی که تو انجمن زدم و خوندن پاسخ بقیه دوستان در تاپیک های مشابه حدس میزنم مشکل از htaccess باشه اما من بلد نیستم چطور درستش کنم. ممنون از راهنماییتون:thankyou: در واقع فایل htaccess من الان خالیه و هیچی توش نیست!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 91 با سلام کش مروگر و جوملاتون رو پاک کنید . اچ تی اکسس رو هم از یه پچ جوملا رو هاست آپلود و جایگزین کند زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در فروردین 91 با سلام کش مروگر و جوملاتون رو پاک کنید . اچ تی اکسس رو هم از یه پچ جوملا رو هاست آپلود و جایگزین کند زندگیتان سپید ممنون از پاسختون اما کش مرورگر رو دسترسی ندارم تو ارسال#4 گفتم که نمیتونم وارد قسمت مدیریت بشم پس نمیتونم کش جوملا رو پاک کنم. اچ تی اکسس رو هم یه بک آپ گرفتم بعدش کلا پاک کردم بازم درست نشد. کل مشکل من اینه که بعد از اینکه سایت خودبهخود قاتی کرد و ارور 500 داد من با ادمین تماس گرفتم و اون کاری کرد که دیگه ارور نمیده اما قسمت ورود به سایتم الکی الکی مشکل پیدا کرده چه در بخش کاربری و چه در بخش مدیریت و بعد از تایپ یوزر پس چه در مدیریت و چه در قسمت کاربری،به جای ورود و یا حتی هر نوع اروری مخاطب به صفحه اصلی هدایت میشه.لطفا کمک کنید:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 91 با سلام یک بار ریپیر کنید /هم جلاول دیتا بیس وهم فایل های جوملا (یک پچ جوملا دریافت کرده و روی جوملا موجود انزیپ کنید -فقط دارکتوری اینیستا رو حذف کنید ) یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر