رفتن به مطلب
saeedsobhkhiz

هنگ کردن قسمت مدیریت

پست های پیشنهاد شده

سلام

سه روزه بخش مدیرین من بدون هیچ چیزی هنگه هنگه . نه چیزی نصب کردم نه کاری انجام دادم . یکدفعه اینطوری شده . به نظر شما ممکنه از چی باشه

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

سه روزه بخش مدیرین من بدون هیچ چیزی هنگه هنگه . نه چیزی نصب کردم نه کاری انجام دادم . یکدفعه اینطوری شده . به نظر شما ممکنه از چی باشه

سلام

دوست من اتفاقا بخش مدیریت سایت ما نیز چند روزه اینطور شده صفحه شناسه و رمز میاد رمز و شناسه رو میگیره وبعد هیچی و پس از دقایقی ارور500 میده . سایت شما هم همینطوره ؟ راستی من پنج شش روز قبلش 1.5.26 رو روی 1.525 آپدیت کرده بودم اما بعد از آبدیت چندبار به بخش مدیریت رفته بودم و این مشکل نبود . حالا بطور ناگهانی این اتفاق افتاده .

یه بزرگواری راهنمایی کنه لطفا .

لینک به ارسال

دوست گرامی ضمن تشکر از حسن توجه حضرتعالی

البته با هاست تماس گرفته ام و هنوز جواب نگرفته ام ولی فکر نمی کنم ایراد از سرور باشد چونکه دامین های دیگرم روی همین هاست این مشکل رو پیدا نکرده اند و فقط همین یکی که عمل آپدیت رو انجام دادم اینطور شده

لینک به ارسال

دوست مهربان حق با شما بود امروز خود به خود درست شد نمی دونم شاید تغییراتی از طرف سرور داده شد . به هر حال مشکل برطرف شد . ممنونم

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...