saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام سه روزه بخش مدیرین من بدون هیچ چیزی هنگه هنگه . نه چیزی نصب کردم نه کاری انجام دادم . یکدفعه اینطوری شده . به نظر شما ممکنه از چی باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sheerkoshan 1 ارسال شده در فروردین 91 سلام سه روزه بخش مدیرین من بدون هیچ چیزی هنگه هنگه . نه چیزی نصب کردم نه کاری انجام دادم . یکدفعه اینطوری شده . به نظر شما ممکنه از چی باشه سلام دوست من اتفاقا بخش مدیریت سایت ما نیز چند روزه اینطور شده صفحه شناسه و رمز میاد رمز و شناسه رو میگیره وبعد هیچی و پس از دقایقی ارور500 میده . سایت شما هم همینطوره ؟ راستی من پنج شش روز قبلش 1.5.26 رو روی 1.525 آپدیت کرده بودم اما بعد از آبدیت چندبار به بخش مدیریت رفته بودم و این مشکل نبود . حالا بطور ناگهانی این اتفاق افتاده . یه بزرگواری راهنمایی کنه لطفا . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در فروردین 91 سلام ممکنه مشکل از طرف سرور باشه / با مدیر سرور تماس بگیرید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sheerkoshan 1 ارسال شده در فروردین 91 دوست گرامی ضمن تشکر از حسن توجه حضرتعالی البته با هاست تماس گرفته ام و هنوز جواب نگرفته ام ولی فکر نمی کنم ایراد از سرور باشد چونکه دامین های دیگرم روی همین هاست این مشکل رو پیدا نکرده اند و فقط همین یکی که عمل آپدیت رو انجام دادم اینطور شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 91 درود بر شما به احتمال زیاد مشکل از هاست هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sheerkoshan 1 ارسال شده در فروردین 91 دوست مهربان حق با شما بود امروز خود به خود درست شد نمی دونم شاید تغییراتی از طرف سرور داده شد . به هر حال مشکل برطرف شد . ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر