mohsen.tohidian 12 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوستان سایت من به یکباره و بدون اینکه دستی بهش بزنم متوجه شدم که بالا نمیاد و بعد در جداول دیتابیس به اشتباه جدول jos_session را خالی کردم کار این جدول چی بود.؟ مشکلی الان پیش میاد.؟ iranop.ir لطفاً به سایت نگاه کنید ببینید خطا چی رو میگه تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام اگه شما کاری نکردید و یهویی اینطوری شده ، ممکنه ایراد از سمت سرورتون باشه بهتره با ادمین سرورتون تماس بگیرید و بپرسید که در حال تغییراتی در سرور هستند یا نه در مورد خالی کردن جدول session هم مشکلی نیست اما بطور کلی خطای 500 مربوط به تغییرات سرور و یا مشکلی در فایل htaccess. میباشد ولی با توجه به گفته هاتان که یهویی اینطوری شده ، اولین احتمال از سمت سرور میباشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام جومینا هاست در حال بروز رسانی جهت قوی تر کردن سرورهاش بوده... و این تداخل موقتی در همان زمان و به این علت بوده که در حال حاضر نیز چنین مشکلی نیست... بطور کلی دوستان دقت داشته باشند در چنین مواقعی که بدون دخالت شما سایت دچار مشکل میشه ابتدا با ادمین سرور صحبت کنند... موفق و سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر