wwe 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام ببخشید دوستان یک مشکل بود ممنون میشم راهنمایی کنید من و نویسندگان سایتمون نمیتونیم مطلب ارسال کنیم نه از طریق پنل مدیریت نه از طریق قسمتی که برای ارسال مطلب در سایت گذاشتم در هر دو این ارور رو میده: 406Not Acceptable An appropriate representation of the requested resource /index.php could not be found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز ادیتورتون درست نصب شده؟ چون اگه اشتباه نکنم به همراه ادیتور یه پلاگین هم هست که باید فعال بشه! البته اجازه بدید اساتید بیشتر راهنماییتون بکنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wwe 0 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز ادیتورتون درست نصب شده؟ چون اگه اشتباه نکنم به همراه ادیتور یه پلاگین هم هست که باید فعال بشه! البته اجازه بدید اساتید بیشتر راهنماییتون بکنن سلام بله من تغییری در ادیتور ایجاد نکردم و تا دیروز هم کار میکرد و الان یک چیزه تازه متوجه شدم وقتی برای پست عکس میازریم این ارور رو میده و وقتی که عکس نزاریم مطلب منتشر میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام احتمال داره فرمت تصویری که استفاده میکنید غیر مجاز تشخیص داده شده . شما فرمتهای دیگه را هم تست کنید ببینید همگی این مشکل را دارند یا فقط یه فرمت اگه همگی مشکل نداشته باشند باید تنظیمات دسترسی به فرمت فایلها را اصلاح کنید . فکر کنم تو تنظیمات کلی تو سربرگ سیستم اون پایینها باشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wwe 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام احتمال داره فرمت تصویری که استفاده میکنید غیر مجاز تشخیص داده شده . شما فرمتهای دیگه را هم تست کنید ببینید همگی این مشکل را دارند یا فقط یه فرمت اگه همگی مشکل نداشته باشند باید تنظیمات دسترسی به فرمت فایلها را اصلاح کنید . فکر کنم تو تنظیمات کلی تو سربرگ سیستم اون پایینها باشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): سلام نه همه فرمت ها مشکل پیدا کردن تا دیروز این فرمت ها قرار داشت و مشکلی هم نداشتن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام تغییری اعمال نکردید که بعد از اون اینطور شده باشه ؟ اگر خیر ، ابتدا با ادمین سرور مطرح کنید... چنانچه مشکل از طرف سرور نبود در همین تاپیک پیگیر باشید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wwe 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام تغییری اعمال نکردید که بعد از اون اینطور شده باشه ؟ اگر خیر ، ابتدا با ادمین سرور مطرح کنید... چنانچه مشکل از طرف سرور نبود در همین تاپیک پیگیر باشید... با آرزوی موفقیت سلام بله قبل از این که تاپیک رو بزنم از میزبان هاستمون پرسیدم گفتند که تغییری ازسمت اونا صورت نگرفته. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 91 با سلام اين مشکل شما مربوط به مد امنيتي سرور ( Mod_Security )هست. که براي حل اين مشکل توي فايل htaccess. اين کد رو بنويسيد: SecFilterEngine Off البته این کد اگه از طرف سرور بسته شده باشه جواب نخواهد داد. @ با مدیر سرورتون در میان بگذارید زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wwe 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام اين مشکل شما مربوط به مد امنيتي سرور ( Mod_Security )هست. که براي حل اين مشکل توي فايل htaccess. اين کد رو بنويسيد: SecFilterEngine Off البته این کد اگه از طرف سرور بسته شده باشه جواب نخواهد داد. @ با مدیر سرورتون در میان بگذارید زندگیتان سپید سلام ببخشید این کاری رو که گفتید رو کردم ولی دیگه کلا وارد سایت نشد و این ارور رو داد: Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaster@wwepersia.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام کدی که قرار داید رو حذف کنید و : البته این کد اگه از طرف سرور بسته شده باشه جواب نخواهد داد. @ با مدیر سرورتون در میان بگذارید با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wwe 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام کدی که قرار داید رو حذف کنید و : البته این کد اگه از طرف سرور بسته شده باشه جواب نخواهد داد. @ با مدیر سرورتون در میان بگذارید با آرزوی موفقیت سلام به میزبانمون گفتم گفت 24 ساعت بعد امتحان کنید امتحان کردم بازم هم همونطور بود چیز دیگه ای کشف کردم وقتی تو خو جوملا عکس رو آپلود میکنیم میشه تو پست قرار داد ولی وقتی تو آپلود سنتر آپلود میکنیم اون ارور رو میده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر