amir23 5 ارسال شده در فروردین 91 با سلام خدمت دوستان عزيزم راستش من يك منو ميخواهم مشابه منو هاي پايين سمت چپ اين سايت: http://www.parsianportal.com/ من ميخواهم يك چنين منو هايي داشته باشم اما متاسفانه دوتا ماژول topmenu داشتم كه هر دو را استفاده كردم. حالا ميخواهم يك ماژول topmenu ديگر هم داشته باشم كه چندتا منو ديگه هم توش جا بدم كه خب ديگه ماژول هام تموم شدن!! افزونه يا راهي هست كه من بتونم يك ماژول ديگه به قالبم اضافه كنم؟ (راستش من كد نويسي هم ياد ندارم كه موقعيت جديد در قالبم اضافه كنم). دوستان اگه افزونه اي ترجمه شده يا نشده معرفي كنين ممنون ميشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام اگه میخواهید ماژولهاتون رو در یه موقعیت دیگری قرار بدید که آموزش ایجاد موقعیت جدید در قالب تو انجمن قبلا براش زیاد بحث شده و جستجو کنید حتما" پیدا میکنید اون منویی هم که اون سایت ذر پایین قرار داده خیلی ساده است و حتی با یه ماژول html دستی هم میتونید اونو بسازید که کافیه فقط اسم منوها رو بنویسید و به صفحه موردنظر لینک بدید . مثلا" اینطوری : صفحه اصلی | منوی اول | منوی دوم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر