vahid300 3 ارسال شده در مهر 89 سایت سازنده دمو دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yanj 0 ارسال شده در مهر 89 لطفا قوانين رو رعايت كنيد اين چه وضعيتيه براي انجمن درست كردي لطفا اندازه اسكرين شات رو كوچكتر بردارين نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid300 3 ارسال شده در مهر 89 لطفا قوانين رو رعايت كنيد اين چه وضعيتيه براي انجمن درست كردي لطفا اندازه اسكرين شات رو كوچكتر بردارين من اندازه عکس ها رو درست کردم ولی می خوام بدونم اینجوری بی ادبانه با کاربران حرف زدن هم جزو قوانین سایت محسوب میشه؟ فکر نکن تا یک پستی را در سایت بهت دادند می تونی خودت را مدیر کل سایت فرض کنی و هر کاری بکنی البته هیچ وقت مدیر کل سایت از این کارهای شما نمی کنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 89 با سلام دوستان عزیز معذت میخوام انشالله که منو میببخشید ... اخه ماجرا اینکه همه اینها رو من باید قبلا درست میکردم {تغییر سایز خودکار } دیگه چنین ماجرایی پیش نیاد . وحید جان ما اینجا همه باهم دوستیم جناب یانجی عزیز هم منظور بدی نداشتن ....فقط میخواستن به صورت هشداری باشه پیامشون ./ انشالله تا فردا درستش می کنم / واقعا یادم نبود دوستی ... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid300 3 ارسال شده در مهر 89 سلام من امروز این قالب را فارسی کردم که می تونید از لینک مشاهده کنید: http://forum.joomina.ir/thread-1438.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر