ch110ali 31 ارسال شده در فروردین 91 با سلام قالب جوملا به سبک ایرانی در تهیه قالب از تصویر زمینه قالب انجمن جومینا استفاده شده موقعیت ها دانلود از سرور جومینا دانلود نسخه سازگار با جوملا1 دانلود نسخه سازگار با جوملا2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در فروردین 91 سلام نصب قالب رو تست کردین؟ برا من روی لوکال نصب نمیشه هاست رو هم دارم تست میکنم ظاهرا فایل xml مشکل داره که نصب نمیشه دوست عزیز سلام موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elamto 0 ارسال شده در خرداد 91 نصب می شود اما هنگامی که پیشفرض قرارش میدیم و به سایت بر میگردیم قالب روی سایت عمل نمیکنه و همون قالب قبلی نشون داده میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در خرداد 91 با سلام دوست عزيز كش مرورگر خودتونو پاك كنيد(Ctrl+F5) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام بررسی کنید نسخه درست و مطابق با جوملاتون رو نصب کردید؟ عمل نمیکنه یعنی چی؟ یعنی صفحه سفید نشون میده یا ...؟؟؟ یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 بنده تست کردم نصب شد و فوق العاده سنگینه و طول کشید... 3 MB حجمش هست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در خرداد 91 بنده تست کردم نصب شد و فوق العاده سنگینه و طول کشید... 3 MB حجمش هست! دوست عزیز با نهایت احترام حج قالب رو در صفحه ای که مختص دانلود قالب هست قبل از دانلود می تونید مشاهده کنید و اگر سنگین بود دانلود نکنید... برای این موضوع نیازی به تست نیست؟ درست نمیگم؟ منظورتون از فوق العاده سنگینه رو متوجه ننمی شم... ولی سعی میکنم حجم این قالب رو پایین بیارم تا فوق العاده سنگین نباشه و طول نکشه البته اینکه میگید طول کشید یعنی شما قالب رو آنلاین تست کردید و آپلودش طول کشید دیگه درسته؟... خوب باز هم با نهایت احترام پیشنهاد من اینه که قالب و افزونه ها رو روی لوکال و آفلاین تست نمایید... در هر صورت از فوق العاده سنگین بودن قالب عذر خواهی میکنم و امیدوارم تا این قالب رو بتونم بهینه کنم و از پاسخ همه دوستان گرامی سپاسگزارم موفق و پیروز باشید... یا علی نصب می شود اما هنگامی که پیشفرض قرارش میدیم و به سایت بر میگردیم قالب روی سایت عمل نمیکنه و همون قالب قبلی نشون داده میشه دوست عزیز اگر سایت شما جوملا1 باشه و قالب جوملا2 رو نصب کنید و پیشفرض قرار بدهید سایت شما خطای نسخه ناسازگار قالب رو نشون میده و همینطور اگه سایت شما جوملا نسخه 1.6یا1.7ویا سری2 باشه و شما قالب سری1 رو نصب کنید نیز همین اتفاق می افتد لطفا نسخه سازگار با قالب سایتتون رو نصب نمایید... موفق و پیروز باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز من نگفتم چرا 3 mb هست ... در ضمن اقای elamto گفتن پس از نصب مشکل داره ...بنده نصب کردم برای تست!!!و پاسخ اون کاربر رو دادم با نهایت احترام دلیل اعلام مقدار حجم هم این بود که برخی از دوستان فکر میکنن قالب فورا باید در قسمت (نصب/حذف) پیغام نصب قالب با موفقیت رو ببین... یعنی به این مسئله که هر چه قالب سنگین تر باشه مدت نصبش بیشتر طول میکشه دقت نمیکنن!و فکر میکنن قالب مشکل داره... در هر صورت شرمنده که اسباب ناراحتی شما شدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز من نگفتم چرا 3 mb هست ... در ضمن اقای elamto گفتن پس از نصب مشکل داره ...بنده نصب کردم برای تست!!!و پاسخ اون کاربر رو دادم با نهایت احترام دلیل اعلام مقدار حجم هم این بود که برخی از دوستان فکر میکنن قالب فورا باید در قسمت (نصب/حذف) پیغام نصب قالب با موفقیت رو ببین... یعنی به این مسئله که هر چه قالب سنگین تر باشه مدت نصبش بیشتر طول میکشه دقت نمیکنن!و فکر میکنن قالب مشکل داره... در هر صورت شرمنده که اسباب ناراحتی شما شدم. جسارت من رو ببخشید دوست عزیز سوء تفاهمی بود که برطرف شد دشمنتون شرمنده بی نهایت سپاس از پاسخگویی شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 91 با سلام من قابالب رو تست نکردم ولی یک نکته مهم از رو اسکرین شات برا بهتر شدن کار. بکگراند رو سعی کنید مثل تالار کنید و عکس بالایی رو در کل بکگراند رپید ندید بلکه از دو عکس برای بگراند استفاده کنید . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در خرداد 91 با سلام من قابالب رو تست نکردم ولی یک نکته مهم از رو اسکرین شات برا بهتر شدن کار. بکگراند رو سعی کنید مثل تالار کنید و عکس بالایی رو در کل بکگراند رپید ندید بلکه از دو عکس برای بگراند استفاده کنید . زندگیتان سپید ممنون از شما کمک بزرگی بود... راستش این قالب دقیقا قالب انجمن نیست و همونطور که ملاحظه می فرمایید سعی شبیه به اون هست ولی به امید خدا در اولین فرصت با لحاظ نکته شما مدیر گرامی قالب انجمن جومینا رو اصلاح می کنم بی نهایت 3پاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر