arashshiler 12 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوستان شاید سوال منو هرکسی نتونه پاسخ بده جز کسایی که قالب نویسی رو بلد هستن دوستان من از جوملا 1.5 استفاده میکنم این عکس رو ببینید همون طور که میبینید این عکس یک منو هستش که کلا از دو جدول درست شدی یکی پشت زمینه که یک دست هستش و یکی هم کادر نمایش منوها روی این پشت زمینه حالا این عکس رو ببینید http://up98.org/upload/server1/02/g/73fvdmgn7micy2450gra.jpg من قسمت هاشو از هم جدا کردم تا بهتر ببینید این عکس از 4 کادر یا جدول تشکیل شده یکی سر عنوان یکی پشت زمینه و کادر پایین و کادر مخصوص منوها که در این حالت همرو میشه تغییر داد حالا من میخام اون اولی رو به این دومی تغییر بدم یعنی یه کادر بذارم بالاش یه کادر بذارم پایینش اما هرکاری میکنم نمیشه قالب بهم میخوره یه دفعه هم کلا این قالب رو با اون قالب جا بجا کردم تا شاید بتونم درستش کنم اما باز این دومی روی قالب اولی درست نشون داده نمیشد چه کنم به نظرتون؟ ببخشید اشتباهن عکس دوم رو بجای عکس لینک گذاشتم این عکسه کاری به جابجا بودن متن روی منو نداریم اونو بیخیال نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. دوست عزیز عکس سومی که گذاشتین نمایش داده نمی شود. شما یک دموی آنلاین (آدرس سایتتان) را بگذارید تا برسی کنیم و مشکل را حل کنیم. اگه میشه یکم بیشتر توضیح دهید تا بهتر بتوان راهنمایی کرد. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در فروردین 91 سلام. دوست عزیز عکس سومی که گذاشتین نمایش داده نمی شود. شما یک دموی آنلاین (آدرس سایتتان) را بگذارید تا برسی کنیم و مشکل را حل کنیم. اگه میشه یکم بیشتر توضیح دهید تا بهتر بتوان راهنمایی کرد. یا علی این عکس هستش دیگه از اون قشنگ تر چی توضیح بدم دمو ندارم عزیز فکر میکنم واضح گفته باشم میخای کدها رو هم بذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در فروردین 91 سلام شاید سوالتون واضحه اما اینکه گفتن دموی آنلاین قرار بدین برا اینکه بتونن کدهای قالب رو ببینن و بگن که شما باید کدوم کد ها رو از کدوم فایل تغییر بدین در صورت امکان دمو بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز دموی انلاین قرار بدید تا کد ها بررسی بشه!و بشه راحت تر کمکتون کرد!چون توی عکس هیچ کدی مشخص نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز دموی انلاین قرار بدید تا کد ها بررسی بشه!و بشه راحت تر کمکتون کرد!چون توی عکس هیچ کدی مشخص نیست چشم بزودی میذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر