رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 91 با سلام بنده با قالب نوروز که توسط جومینا منتشر شده مشکل دارم، برای نمایش زیر منوهای هر منوی به اصطلاح پدر; باید ابتدا یک بار روی آن کلیک شود بعد از آن وقتی روی آن منو رفتیم زیرمنوهاش نمایش داده میشه در حالی که در وب سایت جومینا اینطور نیست! امیدوارم تونسته باشم مشکلمو مطرح کنم، برای دموی آنلاین هم می توانید به این آدرس مراجعه نمایید ---> وب سایت میهن پروژه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir23 5 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزيز متاسفانه من هيچ زير منويي نميبينم. روي منو هاي والد هم كليك ميكنم هيچ ساب منويي باز نميشه!! البته من با كروم چك كردم و فايرفاكس! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 91 سلام شما برین روی نمونه کارها، زیر منو رو نشون نمیده، اول روی منوی نمونه کارها کلیک کنید بعد از اینکه صفحه کامل لود شد اگه برین روی منوی نمونه کارها زیرمنوها رو نشون میده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام منظورشون اینه که تو ادرس اصلی زیر منوهای نمونه کار دیده نمیشه اما وقتی میری به ادرس زیر زیر منوهاش میاد http://www.mihanproject.com/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=53&Itemid=20 دوست عزیز شما یکبار قالب رو حذف و دوباره نصب کنید رو لوکال هم این مشکل رو داشتید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 91 سلام جناب دفاعی بله دقیقا مشکل همینه، رو لوکال هم همین مشکل بود با نصب دوباره هم درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 احتمال داره با کی 2 این مشکل رو داشته باشه من الان رو لوکال تست کردم هیچ مشکلی نداشت شما یکبار دیگه فایل رو دانلود و دوباره نصب و تست کن کش جوملا و مرورگر رو هم پاک و دوباره امتحان کن چون حتی مطالب سایتت هم درست نمایش داده نمیشن و عکس هیدر ندارن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 91 ای بابا! من k2 رو حذف کنم که به مشکل میخورم! ممنون، به هرحال ببینیم چیکارمیشه کرد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوستان گرامی مشکل بنده با این قالب حل شد، در واقع مشکل از قالب نبود! خاطرم نبود که به صورت پیش فرض جوملا طیرمنوها رو نشون نمیده و باید داخل ماژول منو این گزینه رو فعال می کردم به این ترتیب: با آرزوی روزهای خوش برای تمام دوستان جومینایی یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر