apple1234 0 ارسال شده در فروردین 91 با عرض سلام وتبریک سال نو من میخوام اول سایت خود را اینطور طراحی کنم بعد وارد باید چکار کنم؟فایل آماده موجود میباشد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ممنون، نوروز شما نیز مبارک لطفا قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید و هنگام ایجاد تاپیک از عنوان مناسب استفاده کنید (قوانین انجمن...) عبارت ( اینترو ) رو در انجمن جستجو کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
apple1234 0 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز من اینترو را در هاست خود آپلود کردم ولی وقتی آدرس سایت خود را میزنم با ارور403 Forbidden Access to this resource on the server is denied! Powered By LiteSpeed Web Server LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!مواجعه میشیم چرا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام شما فایل اینترو که گذاشتی فایل index.html داره یا نامش چیز دیگه ایه؟ فایل index.html باید تو روت سایتتون باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
apple1234 0 ارسال شده در فروردین 91 نداره عزیز جان چگونه میتونم فایل اینترو خام گیر بیارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 اپل جان شما خودت باید فایل اینترو رو جدا طراحی کنی یا از قالبهایی استفاده کنی که خودشون اینترو دارن تو انجمن هست شما تو جستجوی تخصصی انجمن عبارت اینترو رو جستجو کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر