رفتن به مطلب
mrshir

مشکل با لینک های گوگل

پست های پیشنهاد شده

سلام به همه دوستان و تبریک سال نو

من تو ساین مستر گوگل سایتم رو ثبت کردم اما امروز دیدم مشکل با لینک ها داره و مسیج داده

Changes to sitelinks for http://www.mrsh.ir/

February 8, 2012

A verified user has blocked or unblocked sitelinks for this site: http://www.mrsh.ir/.

The links shown below some sites in our search results, called sitelinks, are meant to help users navigate your site. Our systems analyze the link structure of your site to find shortcuts that will save users time and allow them to quickly find the information they're looking for. The process of creating Sitelinks is completely automated, but if you think that the sitelinks displayed for your site are inappropriate or incorrect, you can block them so that they no longer appear. More information.

دوستان گل من چکار کنم

متشکر

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

سپاس، سال نو شما نیز مبارک

به انجمن جومینا خوش آمدید

معمولا زمانی این پیام رو گوگل می فرسته که شما در خواست بسته شدن لینکی رو بهش می دید و گوگل بعد از درخواست شما این پیام رو براتون می فرسته

موفق باشید

لینک به ارسال

سلام دوباره

من باز لینک اصلی وب سایت رو ایندکس معرفی کردم باز این ارور رو داد و نوشته بلوکه چرا

چطور می توانم از بلوکه در بیاورم

متشکر

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...