رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 91 با سلام هنگام معرفی سایت به گوگل (از قسمت https://www.google.com/webmasters) یک کد تولید میکنه به شکل زیر google-site-verification=_XRVqfj059aYmw-PsssR42QVWJ3N2QdWE-7zm3dbPqQ Add the TXT record below to the DNS configuration for mihanproject.com. بعدش همونطور که میبینید میگه رکورد رو به پیکربندی سایت اضافه کنید من میخواستم ببینم این پیکربندی dns چیه؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام گوگل به غیر از اون کد یک فایل هم بهتون می ده و به جای کد می تونید اون فایل html ی که گوگل بهتون می ده رو در روت هاست یا دایرکتوری که پوشه ها و فایلهای جوملا در اون آپلود شدند آپلود کنید... موفق باشیددر ضمن بعد از آپلود اون فایل در دایرکتوری که عرض کردم... در وبمستر روی verify کلیک کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 91 سلام، من الان تو این قسمت موندم اینجا که فایل html نمیده! تصویر تو قسمت Instructions: چی رو انتخاب کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام دقیقا به شکل زیر عمل کنید : ابتدا از طریق sign in to webmaster tools با یوزر نیم و پسورد اکانت جیمیل خود وارد وبمستر بشید روی گزینه Add a site to get started کلیک کنید در فیلد خالی پنجره ای که باز می شه آدرس سایت اتون رو وارد کنید و روی دکمه Continue کلیک کنید در صفحه باز شده 4 گزینه دارید که اولیش مربوط به دانلود فایل html هست که باید در گزینه اول روی this HTML verification file کلیک کنید و فایل رو دانلود کنید بعد از دانلود فایل رو آپلود کنید در روت هاست یا همان دایرکتوری که پوشه ها و فایلهای جوملا رو آپلود کردید بعد از آپلود فایل در هاست به همان صفحه وبمستر مراجعه کنید و روی دکمه VERIFY کلیک کنید با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر