lived 3 ارسال شده در فروردین 91 سلام زمانی که یک مطلب را صفحه اصلی جوملا قرار میدهم اگر دارای ادامه مطلب باشد ماژولهای left و right به میریزه و به پایین صفحه متقل میشه من از نسخه 1.5.23 جومفا استفاده میکنم لطفا راهنمایی کنید چه کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. لطفا آدرس سایتتان را قرار بدید تا برسی کنیم. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdialipour 2 ارسال شده در فروردین 91 سلام زمانی که یک مطلب را صفحه اصلی جوملا قرار میدهم اگر دارای ادامه مطلب باشد ماژولهای left و right به میریزه و به پایین صفحه متقل میشه من از نسخه 1.5.23 جومفا استفاده میکنم لطفا راهنمایی کنید چه کنم ؟ دوست عزیز فکر کنم قالب شما با مروگر ها هم خونی نداره .. یه مشکل دیگر هم هست چون شما مطالب را در محیط ورد کپی و پیس می کنید و بعد اونو میارید در جوملا این مشکلات پیش میاد ، بهتر هست از نوت پد استفاده کنید دوست عزیز جوملا 1.5.23 جوملای قدیمی هست هر چه زودتر به جوملا 1.5.26 اونو ارتقاء دهید ( تا مشکل امنیتی براتون پیش نیومده ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر