alireza.076 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام. ببخشید من هر کاری میکنم این قالب فارسی نمیشه. توی firfox خودم راست چین هست اما اینترنت اکسپلور نه. توی firfox دوستام هم چپ چین نشون میده لینک دانلود قالب این هم سایت خودم که قالب روش نصبه: evim-ir.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام مقاله زیر را مطالعه و به کار بگیرید : http://forum.joomina.ir/thread-54.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza.076 0 ارسال شده در فروردین 91 مشکل قالب سایت من iE نیست. چون توی ویندوز دوستم با firfox هم چپ چین بود. خواهش میکنم یکی بیاد این رو واسم فارسی کنه انقدر من رو نپیچونید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوست عزیز این قالب راست چین هست ولی به صورت کامل فارسی نیست نیاز نیست کاری انجام بدید کافیه در مدیریت سایت زبان سایت را به فارسی تغییر بدید ، قالب خود به خود راست چین خواهد شد فقط پاکسازی کش یادتون نره! در ضمن اصطلاح پیچوندن پسندیده شما ، ما و انجمن نیست... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza.076 0 ارسال شده در فروردین 91 شرمنده اگه حرفم بد بود. ولی دیگه خسته شدم. انقدر ور رفتم. منظور شما از پاکسازی کش چیه؟ راستی این رو هم بگم که این قالب وقتی داشتم دانلود میکردم همراه با جوملا 1.7 بود که این قالبه فقط با همون جوملا کار میکرد. هرچی سعی کردم نتونستم بذارم توی جوملای فارسی. بالا نمیومد واسه همین برای فارسی سازی جوملای قالب رفتم یه جوملا 1.7 دانلود کردم و توی پوشه language همهی فایل های فارسی رو آوردم توی جوملای قالب اما نمیتونستم فارسیش کنم برای همین رفتم اسم همهی فایل های FA-IR ترجمه شده را به EN-GD تغییر دادم که قالب و قسمت مدیریت سایت فارسی شد اما اینجا به مشکل بر خوردم. باز هم میگم. توی فایر فاکس ویندوز خودم راست چین هست اما ویندوز دوستم چپ چینه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 91 خوب دوست عزیز مشکل شما همین جاست! در جوملا 1.7 و جوملا 2.5 شما نمیتونید مثل جوملا 1.5 فایل های زبان را کپی کنید و فارسی سازی را انجام بدید باید فایل های زبان را نصب کنید کافیه فایل های زبان را دریافت کنید و از قسمت نصب و حذف جوملا ، آن را نصب کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza.076 0 ارسال شده در فروردین 91 امتحان کردم. باز هم نشد. هنوز توی IE و فایرفاکس دوستم چپ چین شده هست. دیگه کاری نمیشه کرد؟تیتر مطالب میره چپ. کسی هست که ایمیل بده از اونجا کمکم کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام از منوی لاگین معلومه که سایت فارسی هست ولی برای راست چین بودن ... شما تنظیمات قالب رو هم بررسی کردید ؟ یه تصویر از تنظیمات قالب قرار بدید تا کمکتون کنیم من الان دموی سایت رو دیدم داخل منوها گزینه ای برای RTL کردن داره . احتمالا" تو تنظیماتش هم باید داشته باشه یه بررسی کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza.076 0 ارسال شده در فروردین 91 از چیش عکس بگیرم؟ اگه امکان داره user و pass سایت رو بدم برید چک کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام اطلاعات ورود به مدیریت جوملاتون رو پ.خ کنید . بررسی میکنم . شاید مشکل برطرف شد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza.076 0 ارسال شده در فروردین 91 کسی نظری نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام بررسی کردم و همانطور که گفتم تنظیمی برای این مورد داشت ولی تغییرش هیچ تاثیری نداشت حتی کش مرورگر و جوملا را هم پاکسازی کردم ولی بی فایده بود مثل اینکه فقط از داخل سایت از منوی Features میشه اینکار رو کرد در هر صورت فکر کنم آخرین چاره این باشه که فایلهای قالب رو ویرایش کنید که باید css بلد باشید شاید نیاز به تغییر در کدهای php هم باشد . مگه اینکه سایر دوستان نظر دیگری داشته باشند موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza.076 0 ارسال شده در فروردین 91 خوب خودتون میتونید اینکار رو انجام بدید؟خیلی ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام مجدد چون باید کل قالب از ابتدا تا انتها راست چین بشه وقت زیادی میبره و من هم نمیرسم که بخوام این همه وقت بذارم . شاید بقیه دوستان بتونن اینکار رو انجام بدهند اگه قالبتون تجاریه از طریق پ.خ برای کسانی که مایلند این کار رو انجام بدهند قالب رو ارسال کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza.076 0 ارسال شده در فروردین 91 چقدر هزینه میبره؟کسی هست با مقداری هزینه انجام بده؟ خود تجاریش 30تومنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. در صورت نیاز در پیام خصوصی قالبتون را بفرستید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza.076 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام بررسی کردم و همانطور که گفتم تنظیمی برای این مورد داشت ولی تغییرش هیچ تاثیری نداشت حتی کش مرورگر و جوملا را هم پاکسازی کردم ولی بی فایده بود مثل اینکه فقط از داخل سایت از منوی Features میشه اینکار رو کرد در هر صورت فکر کنم آخرین چاره این باشه که فایلهای قالب رو ویرایش کنید که باید css بلد باشید شاید نیاز به تغییر در کدهای php هم باشد . مگه اینکه سایر دوستان نظر دیگری داشته باشند موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): ببخشید. میشه بگید که پی کار کردید؟ آلان درست شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 ببخشید. میشه بگید که پی کار کردید؟ آلان درست شده با سلام مطمئنید ؟! من الان دوباره دیدم . چپ چین بود به هر حال ، تو تنظیمات قالب گزینه RTL Language رو روی Yes قرار دادم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر