هاشمی 12 ارسال شده در فروردین 91 با سلام و درود خدمت مدیران عزیز من اسفند ماه درخواست عضویت سطح 1 دادم افزونه برام ارسال شد ترجمه شد و پیوست شد آخرین پنج شنبه سال 90 ارسال شد گفته بودند که بررسی 1 تا 3 روز طول میکشه که هنوز تاحالا جوابی نیومده و ذرخواست همونطور باز هستش نمیدونم باید چیکار کنم گفته بودند سوال های خود را در انجمن بپرسید که اینجا پست زدیم از مدیران درخواست میکنم بررسی و راهنمایی بکنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوست عزیز به دلیل تعطیلات کمی کارها عقب افتاده منتظر بمانید بعد از تعطیلات، و بعد به آقای حسینی پارسا پیغام بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در فروردین 91 سلام عجله نکنید، فعالسازی عضویت ها منوط به تائید چند نفر از مدیران هست، اکنون با توجه به تعطیلات همه ی دوستان فعال نیستند. بعد از تعطیلات همه ی اعضای منتظر عضویت ارتقاع خواهند یافت. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tameshk20 0 ارسال شده در فروردین 91 [justify]سلام بنده 17 فروردین 91 عضو شدم . میخواستم بدونم آیا امکان داره با ارسال قالب اختصاصی که خودم طراحی کردم به سطح 2 و یا بالاتر برسم؟اگه پاسختون مثبت است به چه آدرس ایمیلی باید ارسال کنم؟[/justify]سلام بنده 17 فروردین 91 عضو شدم . میخواستم بدونم آیا امکان داره با ارسال قالب اختصاصی که خودم طراحی کردم به سطح 2 و یا بالاتر برسم؟اگه پاسختون مثبت است به چه آدرس ایمیلی باید ارسال کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 91 با سلام مونده به کد نویس و گرافیک قالبتان // ... یک عکس قالبتان برای من بفرستید اگه خوب بود ویگم تا قالب رو بفرستید تا کداشو هم نگاه کنم // و اگه کارها اوکی بادشد امتیاز شما افزایش خواهد یافت و باعث خواهد شد زود تر به سطح بالاتر برین یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhda74 2 ارسال شده در فروردین 91 چه قدر باید صبر کنم ؟!!!! از 5 فروردین منتظر ارتقام !!! شمسی جان جواب بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 91 با سلام برای شما فایل ارسال شده برای ترجمه ؟ جواب دادین /فایل رو ترجمه و ارسال کردین؟ دوست گلم ما نهایت سعی خودمونو میکنیم که این روال زودتر انجام بشه ... 99% ولی باور کنید ما هم آدمیمو مثل آدما زندگی میکنیم و مثل اونا اهم کارهای دیگی هم داریم که باید انجام بدین و بعضی از اونها برا ما خیلی مهمتر هستند / درک کنید :shy: زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhda74 2 ارسال شده در فروردین 91 بله ترجمه کردم و فرستادم و بعدش گفتین که منتظر ارتقا باشین !! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tameshk20 0 ارسال شده در فروردین 91 [justify]سلام بنده 17 فروردین 91 عضو شدم . میخواستم بدونم آیا امکان داره با ارسال قالب اختصاصی که خودم طراحی کردم به سطح 2 و یا بالاتر برسم؟اگه پاسختون مثبت است به چه آدرس ایمیلی باید ارسال کنم؟[/justify]سلام بنده 17 فروردین 91 عضو شدم . میخواستم بدونم آیا امکان داره با ارسال قالب اختصاصی که خودم طراحی کردم به سطح 2 و یا بالاتر برسم؟اگه پاسختون مثبت است به چه آدرس ایمیلی باید ارسال کنم؟ این قالب رو برای سایت خودم طراحی کردم مزایا : استفاده مناسب از جی کوئری استفاده از استایل های زیبا css سبک بودن قالب موقعیت های متنوع ماژول ها بقیه قالب ها ی طراحی شده توسط بنده در همین سطح است . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در فروردین 91 من 27 اسفند سال پیش ترجمه کرده بودم و نوشته شده است منتظر ارتقاء ولی هنوز خبری نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhda74 2 ارسال شده در فروردین 91 افزونه ای که ترجمه کرده بودم در سایت منتشر شد ولی من هنوز ارتقا پیدا نکردم :huh: اقای شمسی ، تهرانی کجایین پس ؟ لطفا این پست رو پاک نکنید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 91 با سلام من اینجام :cool: ما کی پست انتقادی دوستانو پاک کردیم تا این دومی باشه :dodgy: با جناب پارسا در تماس باشید . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر