amir23 5 ارسال شده در فروردین 91 با سلام خدمت دوستان من ميخواستم براي سايتم كه يك منو اصلي افقي داره، يك منوي ديگه هم درست كنم كه اونم افقي باشه! هركاري ميكنم منويي كه ميسازم همش عمودي نشون داده ميشه! بايد چكار كنم عزيزان؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در فروردین 91 سلام باید قالبتون دارای این نوع موقعیت باشه در این صورت هر منویی که در اون موقعیت فعال باشه به صورت افقی نشون میده شما موقعیت های قالبتونو نگاه کنید ببینید که چنین چیزی داره یا نه (فکر کنم موقعیت با اسم top meno باشه) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir23 5 ارسال شده در فروردین 91 بله داره اما خب يك دونه منوي اصلي ميتونم داشته باشم كه دارم. حالا جا كم آوردم ميخوام زير صفحه ها هم يك سري منو بذارم. نميشه همش عمودي ظاهر ميشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در فروردین 91 شما میتونید از طریق برنامه Dreamweaver یه موقعیت دیگه به قالبتون اضافه کنید یا همون موقعیت رو کپی کنید به زیر صفحه اگه خودتون نتونستین دوستان کمکتون میکنن و همچینین فک میکنم آموزش ایجاد موقعبت جدید هم داخل انجمن هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر