bizinesman 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام به همه دوستان و اساتید گرامی دوستان من دنبال اسلایدشو عکسی هستم که وقتی فعال میشه خودش تگ به عکس ها بده و سی اس اس و اچ تی ام ال رو بهم نریزه درضمن من کل اسلایدشوهای فروم را دانلود و نصب کردم ولی همشون مشکل دارن ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام دوست عزیز ، افزونه هایی که در انجمن توسعه افزونه های فارسی هم معرفی شدند اونها رو هم دیدید ؟ افزونه های این قسمت همگی تست شده هستند . اگر واقعا مشکلی دارند به احتمال زیاد یا مشکل از قالبتونه یا از تداخل سایر افزونه ها . شایدم اون مدلی که شما میخواهید نیستند به هر حال اگه موردی هست در انجمن مشکلات مطرح کنید تا راهنمایی کنیم ولی اگه افزونه جدید میخواهید در همین تاپیک پیگیر باشید یا حداقل یه نمونه سایت معرفی کنید تا ببینیم چطور اسلاید شویی مدنظرتونه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bizinesman 0 ارسال شده در فروردین 91 ممنونم از جوابگویی سریعتون من خودم قالبو طراحی کردم و کل اچ تی ام سایتم ولید و معتر می باشد من اسلایدشوی بخصوصی مد نطرم نیست ، فقط اسلایدشویی می خوام که وقتی توی قالبم گذاشتم اچ تی ام ال سایتم خراب نشه یعنی خودم به عکس هایی که آپلود میکنم ، خودش تگ اضافه کنه ممنون می شم اگه افزونه ای با این مشخصات هست رو لینک بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. از اسلاید شو Autson Skitter Slideshow استفاده کنید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bizinesman 0 ارسال شده در فروردین 91 امکانش هست لینک دانلود قرار بدین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. بفرمایید: http://www.autson.com/downloads/joomla-modules/5-autson-slideshow یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر