rose 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام من بسته ی بروزرسانی جوملا از 1.5.25 به 1.5.26 رو از سایت "جوملا فارسی " دانود کردم ولی وقتی خواستم که اون رو در سی پنل آپلود کنم، اجازه آپ نداد و خطا داد که "mailware" هستش... یکی کمک کنه لطفا:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattaribm 2 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز حتماً بد افزار داخلش گذاشتند دیگه! شانس آورید که بهتون اطلاع داده در غیر اینصورت اطلاعات محرمانه شما فاش می شد. بهتره که از بسته بروزرسانی رسمی خود سایت جوملا جهانی استفاده نمایید حافظ خدایت باش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام شما می تونید نسخه به روزرسانی از 1.5.25 به 1.5.26 رو از اینجا دانلود کنید http://joomlacode.org/gf/project/joomla/frs/?action=index نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام می شه لینک دانلود جوملا فارسی 1.5.26 رو برام اینجا بذارید؟:shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام بسته کاملش رو می خواهید ؟ از سایت خودشون براحتی قابل دریافت هست !!! اگر با دانلودش مشکل دارید بفرمایید براتون در آپلودسنتر جومینا آپلود کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام بسته کاملش رو می خواهید ؟ از سایت خودشون براحتی قابل دریافت هست !!! اگر با دانلودش مشکل دارید بفرمایید براتون در آپلودسنتر جومینا آپلود کنم... موفق باشید بله. اگه در آپلودسنتر جومینا آپ کنید، ممنون می شم.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 خدمت شما : http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13344018981.zip موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bayat 1 ارسال شده در فروردین 91 با سلام بسته بروزرسانی جوملا از 1.5.25 به 1.5.26 را که نباید روی سی پنل آپلود کنی باید آن را مثل ماژول در قسمت مدیریت نصب بکنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوست عزیز bayat این مورد برای جوملا 2.5 هست نه برای جوملا 1.5! کافیه فایل ارتقا را در روت هاست اکسترکت کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bayat 1 ارسال شده در فروردین 91 آقا شرمنده اشتباه شد ولی من این فایل از همین سایت گرفتم و بروزرسانی کردم و مشکل هم نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر