محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 91 با سلام. چند وقت پیش توی یک سایت جوملا بودم که با یک افزونه بسیار جالب بر خوردم. اما نمی دونم نام این افزونه چیه. این افزونه یک پروفایل کاملا شخصی برای کاربران خود درست میکنه. خودتون به سایت و در login آن بروید . من قبلا یک حساب کاربری باز کردم که می تونید از طریق اون وارد حساب کاربری بشید. لطفا بگید این افزونه نامش چیه. من حتما این افزونه رو برای دانلود می خوام. اگه کسی اونو داره لطفا برای دانلود بذاره یا جایی برای دانلود سراغ دارید آدرس رو بذارید تا همه بتونند از اون استفاده کنند. سایت مورد نظر User : local pass : 123456789 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام اون سایت از کامپوننت جامعه ساز مجازی JomSocial استفاده کرده است موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 91 ببخشید برای جوملا 2.5 است؟ لینک دانلود یا آدرس سایتی که برای جوملا 2.5 بشه دانلود کرد رو بدید. ممنون یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام این افزونه تجاری هست دوست عزیز شما نسخه فارسی و راست چین شده اون رو می تونید از فروشگاه جومینا خریداری کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 91 ببخشید اگه من این افزونه رو از فروشگاه جومینا بخرم می تونم کاملا مثل همون جامعه مجازی که سایت Joomlafreetemplates.com دارد بسازم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام بله می تونید اینم دموی بسته نصبی جامعه مجازی http://topjoomla.ir/social نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر