SILENT718 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام......... چطور میشه یه سری کد اچ تی ام ال بنر(تبلیغات) رو توی یه منو مثلاً به اسم تبلیغات نشون داد؟ من یه منو به اسم تبلیغات درست کردم و کد بنر هارو هم دارم فقط نمی دونم چطور این کارو بکنم!!! یه سری افزونه هم نصب کردم نتونستم کاری بکنم!! یکی لطفاً راهنمایی کنه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در فروردین 91 سلام شما یه ماژول دستی درست کنید و کدهارو وارد کنید و بعد در مکان های دلخواه فعالش کنید مدیریت ماژول ها........جدید............ماژول دستی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SILENT718 0 ارسال شده در فروردین 91 کد ها رو کجا باید وارد کنم؟ تو قسمت خروجی دستی؟ چطور باید در مکان های دلخواه فعالش کنم؟ من مبتدی ام اگه میشه کامل تر توضیح بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز سلام در مدیریت ماژول ها=>ماژول جدید=> HTML دستی=> حالا صفحه ای که باز میشه میتونید توی ویرایشگرتون از ویرایش HTML کدهاتون رو وارد نمایید این یک ماژول جدید محسوب میشه که بسته به موقعیت های قالبتون می تونید نمایش اون رو تعیین کنید مثلا اگه قصد نمایش در منو رو دارید موقعیتی که ماژول منوتون فعال هست رو بیابید و ماژول جدید که کدهای HTML شما هست رو هم توی اون موقعیت قرار دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SILENT718 0 ارسال شده در فروردین 91 دقیقا همین کارو کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد!!:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید از افزونه jumi استفاده کنید و در موقعیت دلخواه منتشر کنید...(افزونه های دیگری هم جهت قرار دادن کد هست که قبلا توسط دوستان معرفی شده...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر