alireza.076 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام. من وقتی که تنظيمات پایگاه داده رو انجام میدم زمان نصب، وقتی که پرش کردم و ادامه رو میزنم هیچ چیزی باز نمیشه اما اگه اشتباه بنویسم میگه که mysql اشتباه هست. چی کار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. به نظر من از wamp server استفاده کنید. دیگر این مشکلات را نخواهید داشت. این را هم اضافه کنم که یوزر root است و پسوردی ندارد.(البته در wamp ولی شاید هم در easyphp همین باشد!) یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bayat 1 ارسال شده در فروردین 91 با سلام احتمالا از easyphp جدید برای نصب جوملا 1.5 استفاده میکنی اگر این طوراست این فایل را جایگزین نمایید در محل نصب easyphp http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13327463702.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza.076 0 ارسال شده در فروردین 91 از ورژن 5.3.2 استفاده میکنم. میشه بگید کجای برنامه باید بریزم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bayat 1 ارسال شده در فروردین 91 توی این محل که بصورت پیشفرض من برنامه را اینطور نصب کردم C:\Program Files\EasyPHP-5.3.9\www\joomla1.5.25\installation\sql\mysql داخل فولدر mysql فایل جایگزین فایل اصلی بکنید فولدر محل نصب من joomla1.5.25 این است که ممکن است به هر نام دیگری مال شما باشد اگر کمک دیگری بود در حد توان بگید تا انجام بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza.076 0 ارسال شده در فروردین 91 نه. هنوز همین مشکل رو دارم. فرقی نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام از WampServer2.0c استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bayat 1 ارسال شده در فروردین 91 من دقیقا مشکل شما را داشتم اگر فایل داخل فایل زیپ را دقیقا در محل مناسب که گفتم قرار دهید مشکلتان حل می شود توجه داشته باش فایلی که برای شما گذاشته ام روی فایل اصلی ریپلیس می شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر