pezhman 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوستان جومینا یه افزونه به من داده برای ترجمه من هم برای اون رو طبق آموزش ترجمه کردم ولی فایل ترجمه رو نمی شناسه اگه میشه راهنمایی کنید تو رو خدا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام یعنی حتی یک خط هم ترجمه شده نشون نمیده ؟ این خودش خیلی نکته مهمیه در ضمن برای نمایش میبایست زبان سایت و ادمین جوملا را روی فارسی بگذارید دقت کنید که علامتی حذف نشده باشد مثل " یا = بررسی کنید و نتیجه را اعلام کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pezhman 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام یه سوال فایل xmlباید دارای تگ پارامتر باشد یا بدون این تگ هم مشکلی پیش نمی یاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام نه ضروری نیست شما این رو مطالعه کردید؟ http://forum.joomina.ir/thread-11850.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. فایل جدید را با fa-IR مشخص کرده اید؟ این فایل را به xml معرفی کرده اید؟ طبق آموزش؟ یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pezhman 0 ارسال شده در فروردین 91 چیزی دستگیرم نشد همه نکته ها رو بررسی کردم ولی بازم جواب نداد افزونه رو براتون می فرستم یه نگاهی بندازید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. افزونه + لینک این تاپیک را پ خ کنید تا برسی کنم. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. برسی کردم. تنها مشکلی که دیدم این بود که ترجمه ها داخل " نبودند(دبل کوتیشن) که من این مشکل را رفع کردم ولی باز هم درست نشد. من هر چی برسی اش کردم دیگه مشکلی ندیدم! بعد نسخه اصلی این افزونه را از سایت سازنده دانلود کردم و متوجه شدم که این افزونه اصلا فایل ترجمه نداره! یکی ترجمه ها در xml بود! این فایلی که شما برای فرستادید ، فایل ترجمه ی ini انگلیسی اش را احتمالا بچه های جومینایی اضافه کردند ولی متاسفانه مثل اینکه کارشون را به خوبی انجام نداده اند! این افزونه به فایل ترجمه فارسی وصل میشه ، ولی نمی تونه ازش استفاده کنه! دوست عزیز این مشکل را به بچه های جومینایی اطلاع دهید. همچنین این فایلی که رفع اشکال کردم را دانلود کنید و به جومینا بدهید تا خودشون این مشکل را رفع کنند.(فایل را پ خ کردم.) یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر