رفتن به مطلب
mehdi12345

مشکل در درج تصویر در مطلب

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان من تازه چند وقتیه که از جوملا استفاده میکنم

مشکلی که با جوملا دارم اینکه زمانیکه در حال نوشتن متن هستیم اگر بخواهیم یه عکس اپلود کنم باید برم تو مدیریت رسانه اپلودش کنم از اونجا هم که یه ادرس درست و درمون به ادم نمیده خلاصه وارد کردن عکس وسط متن به نسبت وردپرس و دیتالایف خیلی سخت تره حالا راهی برای حل کردن این مشکل هست که در حال نوشتن یه پست مستقیما بتونیم فایل عکس رو اپلود و جایگذاری کنیم

با تشکر عیدتون مبارک:thankyou:

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام.

دوست عزیز هنگامی که شما دارید یک مطلب می نویسید ، یک دکمه ای پایین هست به "نام تصویر" رویش کلیک کنید و عکس را آپلود کنید و سپس داخل مطلب قرار دهید. این دکمه 100% وجود دارد. اگر ندارد احتمالا پلاگینش غیر فعال شده است و شما باید فعالش کنید.

همچنین برای پیشرفته کردن ویرایش گر کافیه به مدیریت پلاگین ها بروید و در تنظیمات پلاگین این ادیتور ، حالت را روی توسعه یافته بگذارید.

همچنین اگر مشکلاتتون رفع نمیشه می توانید از یک ادیتور دیگر مثل jce استفاده کنید.

یا علی

لینک به ارسال

متشکرم دوستان بابت عنوان تایپیک متاسفم اخه هرچی گشتم دکمه ویرایش رو تو این انجمن پیدا نکردم کجاست؟

لینک به ارسال

سلام.

دوست عزیز شما تا یک ساعت بعد از ارسال مطلب ، می توانید ویرایش اش کنید. دکمه هم زیر پست سمت چپ است.

یا علی

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...