mohsen.tohidian 12 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوستان چجوری میشه چندین جوملا رو روی یک هاست و یک دامنه نصب کرد.؟ مثل دموهای قالب سایت خلیلان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام مطمئن نیستم ولی فکر کنم بدین صورت باشه که : یه ساب دامین ایجاد کنید و بعد از اینکه ساب دامین را ایجاد کردید یک پوشه به نام ساب دامینتون بطور اتوماتیک ساخته میشه حالا تو این پوشه برای هر تعداد قالبی که میخواهید دمو قرار بدید پوشه ایجاد کنید و بعد داخل هر پوشه یک جوملا نصب کنید و برای هر جوملا هم قالب موردنظرتون رو نصب کنید یه راه دیگه هم اینه که در یک جوملا میتوانید هر تعداد قالبی که بخواهید نمایش بدید . بدین صورت که برای هر قالب یک منو ایجاد کنید و برای اون منو قالب موردنظرتون رو به عنوان پیشفرض برای فقط اون منو انتخاب کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در فروردین 91 سلام تشکر از شما البته فکر کنم باید واسه هر جوملا یک ساب دومین ایجاد کنم و اینکه در هر ساب دومین پوشه بزارم باید اشتباه باشه. راه دوم هم که شدنی نیست چون مطالب و موقعیت قالب ها متفاوت هستش به هر حال تشکر از راهنمایی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام مجدد بنده عرض کردم ، مطمئن نیستم . میتونید منتظر نظر سایر دوستان هم باشید ولی در مورد دومی چرا میشه یه کاری کرد شما باید برای اینکار مجموعه جداگانه بسازید و اونا رو به منوهای موردنظر متصل کنید و مطالب مربوطه یا جدید را در این مجموعه جدید قرار بدید اینطوری دیگه مطالب در این منو قرار میگیرند برای موقعیت ها هم باید ماژولهای جدید ایجاد کنید و فقط به همون منو تخصیص بدید امیدوارم کارتون راه بیفته موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر