M K 2 3 ارسال شده در فروردین 91 سلام و عرض تبریک سال نو به همه دوستان در یک سایت برای قسمت کتابها نیاز است از جدول استفاده کنم در صورت امکان راهنمایی بفرمایید چگونه از امکانات پبشفرض یا بسته کمکب بتوانم جدولی مانند جول تصویر داشته باشم. :thankyou: سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. دوست عزیز اگر فقط جدول می خواهید و نمی خواهید برایتان کار خاصی انجام دهد ، کافیه که به صورت html جدول را بنویسید و محتوا را داخلش قرار دهید. اگر html بلد نیستید ، از نرم افزار هایی مثل dream viewer استفاده کنید تا خودش برایتان جدول را بسازد و شما در جوملا قرار دهید.(در قسمت html) یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در فروردین 91 سلام اگه دو روش بالایی رو انجام ندادید داخل ورد جدول رو بسازید یا مستقیم در سایت تون کپی پیست کنید یا ببرید داخل dream viewer و کد html تحویل بگیرید و استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوستان html و css و ... بلدم اما میخواهم که مانند پر کردن بک فرم خاص در مطلب مقدار جدول را بدهم خودش جدوال را خودکار تنظیم کند. مثلا عکس و شناسه و ... همین جدول پیشفرض را میخواهم اصلاح کنم. http://www.eizeh.com/bdp سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام منظور شما اینه که شناسه رو وارد کنی خودکار بقیه اطلاعات نشون داده بشه؟ این دیگه با ادیتور جوملا نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در فروردین 91 درود یک پلاگین پیدا کردم اما نتونستیم به کار بگیرمش... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر