yasharhi 0 ارسال شده در فروردین 91 میشه با استفاده از ایمیل همگانی به تمام اعضای سایت ایمیل داد ؟ اگر تعداد زیاد باشه اسپم نمی شه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir23 5 ارسال شده در فروردین 91 من از يك شركت نرم افزار اين كارو خريدم. طرف يه فيلم آموزشي هم گذاشته بود. يكي ميفرستاد ميرفت تو inbox!!! اما نميدونم واقعا الان كار ميكنه يا نه. پ. خ بدين بهتون اسمشو بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yasharhi 0 ارسال شده در فروردین 91 من از يك شركت نرم افزار اين كارو خريدم. طرف يه فيلم آموزشي هم گذاشته بود. يكي ميفرستاد ميرفت تو inbox!!! اما نميدونم واقعا الان كار ميكنه يا نه. پ. خ بدين بهتون اسمشو بدم دوست عزیز من منظورم ارسال ایمیل به تمام کاربران سایت جوملایی خودم هست نه با استفاده از نرم افزار .( از قسمت ارسال ایمیل همگانی ) در ضمن تا جایی که من سراغ دارم بهترین نرم افزار برای این کار شما oem pro هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام بله میشه به همه کاربران ایمیل داد تعداد زیاد منظورتون چندتاست؟ مگه سایت شما چند تا کاربر داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر