محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 91 با سلام. من از همین فروم ماژول ترجمه گر گوگل که کاربر ( آقای دفاعی ) آنرا برای دانلود گذاشت استفاده کردم. خیلی خوب نصب شد و درون قالب آمد ولی وقتی که میخوام مثلا به زبان انگلیش ترجمه بشه هیچ اتفاقی نمی افته. نه ترجمه می شه نه هیچی. لطفا پیگیری کنید. دمو سایت بنده این افزونه در ستون سمت راست قرار دارد(Translator) ممنون میشم ضمنا سال پر برکتی رو برای همه بچه های جومینا آرزو می کنم. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. عجیب است! در پارامتر های این ماژول ، حالتش را روی لیست بگذارید و سپس چک کنید ببینید درست می شود یا نه. اگر نشد ، کش جوملا را حذف کنید و سپس افزونه را حذف و دوباره نصب کنید. یا علی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام مثل اینکه مشکلی برای اون افزونه پیش اومده شما می تونید از این استفاده کنید http://extensions.joomla.org/extensions/languages/automatic-translations/4823 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 91 با سلام آقای دفاعی این افزونه ای که در همین پست معرفی کردید تا مرحله آخر پیش میره ولی همین که دکمه نهایی دانلود رو میزنم دیگه دانلود نمیشه. چیکار کنم؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام دلیلش اینه که لینکهای دانلود تحریمه . باید از قیلطرشکن استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. دیگه استفاده از قیلطر شکن امکان پذیر نیست! با این سرعت کمی که دارد! من با vpn دانلود و سپس برایتان روی سرور جومینا آپلود کردم. دانلود یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر