jahan654 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام من به دنبال افزونه k2 برای جوملا 2.5 هستم(فارسی) کسی لینک دانلود آن را ندارد از جای دیگری هم دانلود کردم بسیار خوب بود ولی تاریخش مشکل داشت با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 91 سلام بزودی در جومینا منتشر خواهد شد . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminabcd 33 ارسال شده در فروردین 91 سلام فارسي شده را از لينك زير ميتونيد دانلود كنيد لينك دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jahan654 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام فارسي شده را از لينك زير ميتونيد دانلود كنيد لينك دانلود متاسفانه باز تاریخش مشکل دارد و نمی توان از آن استفاده کرد کسی نمی تواند مشکل این افزونه که از مهمترین افزونه های جوملا است را حل کند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. دوست عزیز لطفا صبور باشید! بزودی نسخه ای که توسط جومینا منتشر میشه ، کاملا فارسی و با تقویم فارسی و بدون هیچ مشکلی است. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi_far 3 ارسال شده در فروردین 91 من نسخه 2.5.6 از سایت اصلیش دانلود کردم با تاریخ شمسی همخوانی کامل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farokh110 5 ارسال شده در شهریور 91 لینک دانلودش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 با سلام لینک دانلود k2 کاملا فارسی http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13471203411.zip خواهشا قبل از ایجاد پستی ابتدا جست و جو کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر