jalaladdin 0 ارسال شده در فروردین 91 یک کامپوننت ارسال مطلب میخوام من از جوملای 2.5استفاده میکنم اما مطالبی که ارسال میکنم در صفحه نخست نشان داده نمیشود!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در فروردین 91 سلام در جوملا 1.5 اینطور بود که وقتی بخش و مجموعه رو انتخاب نمیکردی این اتفاق رخ میداد بخش و مجموعه رو انتخاب میکنی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در فروردین 91 اره من از جوملا2.5 استفاده میکنم هر قالبی هم انتخاب میکنم همین مشکل عدم نمایش مطلب در صفحه اصلی وجود دارد کامپوننتی برای ارسال مطلب وجود دارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir23 5 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزيز اگه مطلبت لينك داره ( مثلا به يك منو يا چيزي مث اون) قاعدتا بايد نشون داده بشه.اما اگه لينك دادي و نشون داده نميشه يه سر به ماژول هات بزن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام برای اینکه مطلب در صفحه اصلی نمایش داده بشه ، بایستی مطلب را ویژه کنید . ضمن آنکه خود مطلب و مجموعه موردنظر منتشر شده باشد برای ارسال مطلب هم ، اگه منظورتون از سمت سایته (Frontend) بهترین کامپوننت UAM میباشد که قبلا هم در انجمن معرفی کردم و در ضمن به تازگی با جوملا 2.5 هم سازگار شده یا اینکه یه منوی ایجاد مطلب درست کنید و سطح دسترسی اون رو نویسنده بگذارید ولی خب UAM امکانات مناسبتری دارد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در فروردین 91 این کامپوننت از کجا میتونم دانلود کنم؟این کامپوننت برای جوملا 1.6 و 1.7میباشد لطفا لینک دانلود برای جوملا 2.5 نیز بگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام دوست عزیز ، این کامپوننت هنوز فارسی سازی نشده و در نوبت فارسی سازی قرار دارد برای دانلود ورژن سازگار با جوملا 1.6 و 1.7 و 2.5 میتوانید فارسی نشده آن را از لینک زیر دریافت کنید http://extensions.joomla.org/extensions/authoring-a-content/content-submission/18412 موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر