pouria1980 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام به دوستان من در یکی از انجمن های جوملا به شرکتی ( البته در ظاهر شرکت ) آشنا شدم به نشانی http://www.tenqhosting.com و ازش هاست گرفتم در شرایطش عنوان کرده بود که تا یک هفته گارانتی داره و اگر راضی نباشی پول رو بر کی گردونه ! همون اول کار یه مشکلی پیش اومد که معلوم شد سواد فنی این آقا به نام محمد رضا سبزواری در حد پشتیبانی هاست نیست ! زمانیکه گفتم طبق قرار داد پول را برگردونید قبول نکرد بعد از گذشت چند ماه هر روز به یه مشکل بر خورد کردیم درنهایت هم فضا را انتقال داد به یه شرکت دیگه و زمانیکه بک آپ سایت رو قرار دادن در هاست جدید , بک آپ مربوط به یک ماه پیش بود !! وقتی عنوان کردم گفتن ما مسئولیتی در این موزد نداریم !! و باعث شدن کلی از اطلاعات سایت از بین بره !! بودن اینکه پاسخگو باشند ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. دوستان باید سعی کنند از شرکت هایی هاست بگیرند که حداقل چند سال دارای تجربه در کارشون باشند و معروف و شناخته شده باشند. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر