ecomp.ir 94 ارسال شده در اسفند 90 [align=center] فرخنده باد بر همگان مقدم بهار *** نوروز، جاودانه ترین جشن روزگار:afro: سلام دوستان یادش بخیر وایل عضویت هر کسی با اسپـــم شروع میشه خیلی ها با خوشی اومدن عضو جومینا شدن ، با اسپم شروع کردن ، موندن و شدن صابخونه ی جومینا ، بعضی ها ناراحت شدند ، رفتند... ۳۶۵ روز گذشت....:afro: بعضی ها دلشون شکست... بعضی ها دل شکوندن...:dodgy: گریه کردیم! خندیدیم! حالا فقط چند ساعت مونده....!: چند ساعت از همه ی آن خاطر هامون تو سالی که گذشت...... این ساعات آخر بیاین اول از همه یاد گذشتگان کنیم و برای شادی روحشون دعا کنیم. مخصوصا پدربزرگ دوست خوبمون آقای ستار رضایی :-/ بعد اینکه همه کدورت ها رو بریزیم کنار و زندگی شادی در کنار هم داشته باشیم امیدوارم سال 91 سالی پر بار و سرشار از موفقیت براتون در پیش باشه و ایشالله تا آخر سال آینده مثل امسال تغییرات مثبت در جوملا ایجاد بشه و اگه مثل امثال پیش بره فکر کنم تا جوملا 3.5 هم برسیم! وقت تحویل سال من و همه ی جومینایی های عزیز رو از یاد نبرید پیشاپیش سال نو مبارک دوستدار همه جومینایی های عزیز:heart: ببخشید در حضور اساتید جومینا من این پست رو ایجاد کرد هر روزتان نوروز . . . نوروزتان پیروز حامد بخشی پور www.ecomp.ir [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اسفند 90 منم به همه تبریک میگم و آرزوی موفقیت می کنم. انشالله همه موفق و پیروز باشین. منم دعا کنین. یا علی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yasharhi 0 ارسال شده در اسفند 90 سال نو تمام بچه های جوملایی مبارک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 90 سلام عید همه بچه ها مبارک ماشاا... هر سال قوی تر از سال دیگه جومینا کار میکنه.امسال هم 100% قوی تر از سال دیگه شروع میکنه ما هم دلخوشیمون همینه که یه سایتی تو وب هست که به کاربراش اهمیت میده و مشکلاتشون رو رفع میکنن با تشکر از همه ی مدیران و دوستان عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در فروردین 91 سلام ان شاء الله سال پر برکتی داشته باشید :thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alim123 10 ارسال شده در فروردین 91 سلام بچه ها الان 5 دقیقه به تحویل سال مونده برای همتون ارزوی سلامتی و تندرستی دارم سال نوتون مبارک امیدوارم امسال سال ظهور اقامون باشه ان شاء الله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidnpc 9 ارسال شده در فروردین 91 سلام همین الان سال تحویل شده.سال نو مبارک ما همیشه با جومنیا یم :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام عید همگی مبارک ایشالا سال خوبی داشته باشید و در پناه خدا سالم و سلامت در کنار خانوادتون باشید من امروز سه چهار تا افزونه خوب براتون بعنوان عیدی معرفی کردم ایشالا به کارتون بیاد موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. من هم سال نو را به همه ی دوستان جومینایی تبریک و تهنیت می گم. امید وارم سالی پر از خوشی ، شادی و آرامش داشته باشید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir23 5 ارسال شده در فروردین 91 سلام منم سال خيلي خيلي خوبي رو براي همه جومينايي ها آرزو ميكنم. اميدوارم در سال جديد اطلاعاتم اونقدر زياد بشه كه بتونم به دوستام تو اين سايت كمك كنم، شايد اينجوري بتونم يكمي جواب محبت هاي دوستان جومينايي رو بدم. براتون سال شادي رو آرزو ميكنم. دوستتون دارم. جومينايي باشيد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 سلامی چو بوی خوش عید نوروز بر تمام دوستان گل جومینایی امیدوارم که سال 90 با تمام فراز و نشیب هاش براتون سال خوبی بوده باشه و در کنار کانون گرم خانواده تان روزهای خوب و خوشی را گذرانده باشید سال 91 را هم سالی برای توسعه و گسترش هر چه بهتر جوملا و جومینــــــا آرزو میکنم و از خداوند منان هم برای همتون آرزوی موفقیت و سلامتی را خاستارم سال خوبی داشته باشید ، عید همگی هم مبارک :heart: موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در فروردین 91 سلام خداقوت به دوستان جومینایی بابت این سال پر تلاشی که داشتن انشالله سال جدید همچنان با قدرت به پیش خواهیم رفت،من هم سال نو رو تبریک میگم و از همه میخام برای ظهور آقا دعا کنند یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوستان سال نو را هم من به همه تبریک میگم... امیدوارم سال خوب و پربرکتی داشته باشید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر