majhool_yf 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام خدمت دوستان گرامی من هرچی سایتم رو نگاه میکنم با اینکه کلی چیز میز(ماژول و...)روش میریزم که شولوغ شه احساس میکنم چیزهایی کم داره:1::1: لطف کنید نظرتون رو کامل بدید تا هم تجربه ای برای بقیه و سایت های دیگه بشه هم سایت بهتری داشته باشم! من یکی از هدف های اصلیم گرافیک بالا و زیبا بود که نمیدونم تونستم موفق شم یا نه در اول قالبش رو تیره تنظیم کرده بودم اما الان روشن تر رنگ بندی کردم(اگه خواستید بگید از تیرش عکس بذارم یا اونو تنظیم کنم ببینید) :at:اینم لینک سایت باتشکر :thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yasharhi 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام خدمت دوستان گرامی من هرچی سایتم رو نگاه میکنم با اینکه کلی چیز میز(ماژول و...)روش میریزم که شولوغ شه احساس میکنم چیزهایی کم داره:1::1: لطف کنید نظرتون رو کامل بدید تا هم تجربه ای برای بقیه و سایت های دیگه بشه هم سایت بهتری داشته باشم! من یکی از هدف های اصلیم گرافیک بالا و زیبا بود که نمیدونم تونستم موفق شم یا نه در اول قالبش رو تیره تنظیم کرده بودم اما الان روشن تر رنگ بندی کردم(اگه خواستید بگید از تیرش عکس بذارم یا اونو تنظیم کنم ببینید) :at:اینم لینک سایت باتشکر :thankyou::thankyou: به نظر من اسلاید شو و بنر های روش یکم نظم سایت رو به هم زدن و اگه نباشن بهتره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majhool_yf 0 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز ممنون از نظرت اونازو راست میگی اسلاید شو جاش بد شده علتش هم از مازول های دیگه است که اونو درست میکنم سایت بنظرتون خلوت و ساکت نیست ؟ یا من اینطور احساس میکنم؟! بازم نظر بدید لطفا دوستان باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. سایت خوبی دارید. می توانید چند موقعیت در پایین ایجاد کنید و چند ماژول داخلش قرار بدید تا دیگه خلوت نباشه. سایت شما هم فونت قالبش بهینه نیست. بعضی از قسمت هایش tahoma نیستند که باید tahoma شوند. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majhool_yf 0 ارسال شده در فروردین 91 خیلی ممنون فقط چه مازول هایی قرار بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 هر چی که مربوط به موضوع سایتتان هست. عکس خواننده ، آخرین آهنگ ها ، جدید ترین ها ، بهترین ها(پر بازدید ترین ها) ، آمار سایت و... موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majhool_yf 0 ارسال شده در فروردین 91 بازم ممنون اگه کسی دیگه هم نظری داشت بگه باتشکر ----- فونت ها الان بهتر شد دوست عزیز؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اردیبهشت 91 با عرض سلام و خسته نباشید... موضوع بنده همسان بود تاپیک جدید نزدم! این 2 سایت رو بی زحمت ملاحظه کنید عیب و ایراد یا هر نظری دارید لطفا بگید: www.bisotoon.com www.milad.asia :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majhool_yf 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با عرض سلام و خسته نباشید... موضوع بنده همسان بود تاپیک جدید نزدم! این 2 سایت رو بی زحمت ملاحظه کنید عیب و ایراد یا هر نظری دارید لطفا بگید: www.bisotoon.com www.milad.asia :thankyou: سایت میلادتون خیلی بد نیست ولی فونت هاتونو فک کنم باید کوچیک بزرگ و کلا تغییر بدید... و... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام کاربر majhool_yf سایت شما فونت منوش tahoma بشه بهتره در مورد بخش انتخاب سبک بهتر بود بجای گرفتن اون همه فضا همه اینها رو در یک تب ساز یا منو جمع آوری میکردید نمایش وضعیت اب و هوا هیچ سنخیتی با سایت شما ندارد و کاملا غیرضروریه و باعث کند شدن سایت هم میشه همینطور درباره تصاویر تصادفی جای ماژول جستجو رو هم بذارید ستون سمت راست بهتره موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar1 2 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام به نظر میرسه اگر فونت تاهوما باشه و یا از فونت های فارسی و فانتزی دیگر استفاده کنید بهتره کادر مطالب اگر پر رنگتر باشه بهتره جستجو بره کادر کناری و هر چی میشه فضای بالای مطالب خالی باشه به جای عکس هیدر قالب از اسلاید شو های متن و تصویر استفاده کنید شاد باشید و شادی بخش دیگران نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام کاربر majhool_yf سایت شما فونت منوش tahoma بشه بهتره در مورد بخش انتخاب سبک بهتر بود بجای گرفتن اون همه فضا همه اینها رو در یک تب ساز یا منو جمع آوری میکردید نمایش وضعیت اب و هوا هیچ سنخیتی با سایت شما ندارد و کاملا غیرضروریه و باعث کند شدن سایت هم میشه همینطور درباره تصاویر تصادفی جای ماژول جستجو رو هم بذارید ستون سمت راست بهتره موفق باشید یا علی با عرض سلام و خسته نباشید شما پاسخ بنده رو دادین؟:64 (34): سایت بنده اصلا نمایش وضعیت اب و هوا نداره! ادرس رو چک کنید: www.milad.asia خیلی ممنون:thankyou: ++++++++++++++++++ با سلام خدمت دوستان گرامی من هرچی سایتم رو نگاه میکنم با اینکه کلی چیز میز(ماژول و...)روش میریزم که شولوغ شه احساس میکنم چیزهایی کم داره:1::1: لطف کنید نظرتون رو کامل بدید تا هم تجربه ای برای بقیه و سایت های دیگه بشه هم سایت بهتری داشته باشم! من یکی از هدف های اصلیم گرافیک بالا و زیبا بود که نمیدونم تونستم موفق شم یا نه در اول قالبش رو تیره تنظیم کرده بودم اما الان روشن تر رنگ بندی کردم(اگه خواستید بگید از تیرش عکس بذارم یا اونو تنظیم کنم ببینید) :at:اینم لینک سایت باتشکر :thankyou::thankyou: با عرض سلام سایت شما به نظر بنده خیلی بلند هستش! تعداد پستهای صفحه اصلی رو کمتر کنید خیلی بهتر هست... بالا سمت چپ اولین ماژول رو لوگین (ورود -عضویت) بزارید بهتر هستش... و در عوضش جای لوگین فعلی کلمات کلیدی رو بگزارید (در حال حاظر اخرین گزینه چپ قرار دارد...) امار سایت رو هم میتوانید جای ماژول اب و هوا قرار دهید +++++++++++++++++ با سلام به نظر میرسه اگر فونت تاهوما باشه و یا از فونت های فارسی و فانتزی دیگر استفاده کنید بهتره کادر مطالب اگر پر رنگتر باشه بهتره جستجو بره کادر کناری و هر چی میشه فضای بالای مطالب خالی باشه به جای عکس هیدر قالب از اسلاید شو های متن و تصویر استفاده کنید شاد باشید و شادی بخش دیگران خیلی ممنون بابت دیدگاهتون اما سوال! جستجو بره کادر کناری یعنی دقیقا کجا؟میشه داخل عکس نشون بدید دقیقا کجا بره؟ در ضمن بنده هیدر نداره قالبم اون یک اسلاید شو تصاویر هستش که خودتون فرمودین:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majhool_yf 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 ممنون راستش اب و هوا و تصاوير رو گذاشتم كه شلوغ بشه سايت جون خيلي خلوته حتي الان... درمورد سبكها هم درست ميفرماييد فقط اگه ميتونيد يه كم بيشتر توضيح بديد با توجه به اينكه ميخوام حتما گرافيكي باشه و سايت كلا با گرافيك بالا مقصود بوده... ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majhool_yf 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 لطفا بازم نظر بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 با سلام www.starcast.name در مورد این سایت جدید که دارم کار میکنم روش نظر بدید چه جاهاییش رو باید تغییر داد به نظر شما؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 91 با سلام با سلام www.starcast.name در مورد این سایت جدید که دارم کار میکنم روش نظر بدید چه جاهاییش رو باید تغییر داد به نظر شما؟ ارسالها: 505 از شما انتظارها بیش از این هست .... موضوع جدید در تایپیک جدید . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر