bahmani 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان يك سايت تبليغاتي مشابه سايت www.ruzbazar.ir يك مقدار خلوت تر، ميخواهم براي مشتري بسازم (با جوملا) با دو هفته پشتيباني بعد از تحويل سايت (دادن يوزر و پسورد جوملا به مشتري). به نظر شما منصفانه، قيمت چقدر بگذارم؟ اگر سايت دو زبانه باشد چقدر به مبلغ قبلي اضافه ميشود؟ خيلي ممنون از راهنمايي شما :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. شما باید اول ببینی چه امکاناتی می خواهد ، چه چیزی هایی می خواهند داخل سایت بگذارند ، قالب را اختصاصی می خواهند خودتان طراحی کنید یا بخرید یا رایگان استفاده کنید و مهم تر از همه چقدر زمان می بره. شما بین 300 تا 500 قیمت بدهید.(البته اگر چیز های امکانات کمی بخواهند و قالب رایگان و وقت شما را کم تر بگیره ، کمتر از 300 بگیرید.) در ضمن شما تا حالا خیلی راجع به این موضوع بحث شده است. لطفا کمی جستجو کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bahmani 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام آقاي مانيان خيلي ممنون :thankyou: اگر بخواهيم به جاي جوملا از اسكريپتهاي مديريت آگهي مثل اسكريپت ايستگاه استفاده كنيم چقدر قيمتش ميشود؟ در ضمن اسكريپت ايستگاه را از كجا ميشود تهيه كرد؟(ترجيحاً در تهران باشد) ميخواهم اگر پولي هست از جايي بخرم كه خودش واقعاً توليد كننده آن باشد و پشتيباني هم داشته باشد نه اينكه اسكريپت ديگران را بفروشد. خيلي ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ایزدی مقدم 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام اسکریپت ایستگاه و امثالش بصورت نال شده و رایگان برای دانلود در نت هست که باگ از هر نوعش قطعا داخلش وجود داره اما اگر دنبال یک اسکریپت حرفه ای و تجاری و به همراه پشتیبانی میگردی من ضابط رو پیشنهاد میکنم . من از خدماتش استفاده نکردم اما قیمت هاش مناسبه فکر میکنم گذاشتن لینک سایتش خلاف قوانین باشه اما در گوگولی جستجو کنید ضابط پیداش میکنید . دمو و نمونه کار هم داره موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bahmani 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام و خيلي ممنون آقاي ايزدي مقدم :thankyou: كسي از دوستان از اسكريپت ضابط كه آقاي ايزدي مقدم فرمودند استفاده كرده؟ اسكريپت ايستگاه پانا ديزاين را كسي اطلاع داره كه چطوره؟ پشتيبانيش چطور؟ http://panadesign.com خيلي ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. به نظر من از جوملا 2.5 استفاده کنید. برای تبلیغات خیلی افزونه داره که کار را ساده می کنه. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bahmani 0 ارسال شده در اسفند 90 به نظر من از جوملا 2.5 استفاده کنید. برای تبلیغات خیلی افزونه داره که کار را ساده می کنه. سلام اقاي مانيان در جوملا 2.5 چه افزونه هاي كاملي براي تبليغات هست؟ ميشه نام ببريد. خيلي ممنون :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 بله وجود دارند: بفرمایید لیست همه افزونه ها که بیشترشون با جوملا 2.5 سازگارند. شما بر اساس نیاز یک یا چند تاشو انتخاب می کنید.(یکی از بهترین هاش Ads manager هست. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 91 با سلام دوستان من قیمت نمیگم، ولی اینو میگم که به وقت خودتون ارزش بزارید سایت کامل کمتر از 400 -500 نگیرید /برای سایت های معمولی و معمولی به پایین / (جز موارد همکاری ) ...که درصدی باید از این مقدار کم باشه که اون سود کنه. زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alim123 10 ارسال شده در فروردین 91 بله بنده هم با جناب اقای شمسی موافقم حداقل 500 با قالب اخثصاصی 600 (حداقل) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر