joomlafan 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان سال نو مبارک دنبال کد یا ماژولی میگردم که کاربر با وارد کردن میل و پسوردش بتونه از طریق سایت به ایمیلش دسترسی داشته باشه منظورم ورد به وب میل سرور سایت هست site.com/mail مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. شما می توانید از طریق هاست یک اکانت بسازید و با استفاده از آدرس site.com:2096 وارد وب میل شوید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomlafan 0 ارسال شده در اسفند 90 Salam ino khodam midonam mikham form besazam ke kasi nakhad adres bezane نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. لطفا قوانین را بخونید و انجام دهید. فارسی بنویسید. برای این کار شما یک کامپوننتی هست که اگر روی سایت نصب کنید ، به وب میلتون وصل میشه و کاربران با لاگین به سایت می توانند به ایمیل هاشون دسترسی داشته باشند ، حذف ، ارسال و...(برای پیداا کردنش جستجو کنید.) موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomlafan 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام. لطفا قوانین را بخونید و انجام دهید. فارسی بنویسید. برای این کار شما یک کامپوننتی هست که اگر روی سایت نصب کنید ، به وب میلتون وصل میشه و کاربران با لاگین به سایت می توانند به ایمیل هاشون دسترسی داشته باشند ، حذف ، ارسال و...(برای پیداا کردنش جستجو کنید.) موفق باشید. سلام ممنونم از پاسختون من از مسافرت بودم و از طریق سیستمی زدم که کیبورد فارسی نداشت زحمت میکشید اسم کامپوننت را بگید مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در فروردین 91 من اینو میشناسم که البته کاملش رایگان نیست! extensions.joomla.org/extensions/contacts-and-feedback/email/5879 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر