nava 1 ارسال شده در اسفند 90 باسلام خدمت دوستان عزیز سایتم دچار مشکل شدە و بالا نمیاد وقتی سایت رو میزنی این جملە رو نشون میدە : No configuration file found and no installation code available. Exiting... اگە کسی از دوستان راه حلی دارە ممنون میسم راهنمایی بکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. قبلا بارها در مورد این موضوع بحث شده است. لطفا جستجو کنید. شما برسی کنید ببینید این فایل وجود دارد یا نه. اگر وجود دارد با مدیر هاست تماس بگیرید و بگید که حلش کنند. من قبلا این مشکل را داشتم که از هاست بود و مدیر هاست درستش کرد. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nava 1 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیز من این فایل رو درست کردم و الان میتونم برم قسمت مدیریت سایت ولی خود سایت اصلی بالا نمیاد انگاری یە قسمت یا جزئی از قسمتهای سایت در PHPMyAdmin پاک شدە . چە جوری میتونم دوبارە قسمت حذف شدە رو بە PHPMyAdmin اضافە بکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 سلام کافیه آخرین بک آپ سایت را بازگردانی کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nava 1 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دوبارە این کارو کردم ولی جواب نمیدە یە سری بە سایتم بزن ببین چە جوریە http://www.bewran.nl نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 این ادرسی که وارد کردید اشتباهه در ضمن با مدیر سرورتون تماس بگیرید بگید اونا آخرین بک آپ رو ریستور کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soleimani211 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام من هر شب از سایتم بک آپ میگیرم. امروز مشکلی تو سایت پیش اومد. کل پوشه ی public_html رو پاک کردم و از قسمت restore کنترل پنل فایل homedir.tar رو که تو پوشه بک آپ سایتم بود آپلود کردم. حالا در صفحه ی اصلی و مدیریت سایت هیچی نمیاد و صفحه سفید میادش. لطفا راهنمایی کنید که چیکار کنم. ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 سلام به انجمن جومینا خوش امدید لطفا فقط یک مشکل تان را در یک تاپیک پیگیر باشید اینا مواردی هستند که در قوانین گفته شده اند اگر یکبار مطالعه بفرمایید. http://forum.joomina.ir/thread-17872-post-91576.html#pid91576 در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر