mandoor 0 ارسال شده در اسفند 90 دوستان سلام در قالب من ،منو اصلی یعنی منو بالایی بصورت آبشاری اما وقتی می خوام منو های گوشه رو بصورت آبشاری درست کنم نمیشه .باید چکار کنم خیلی از ماژول ها و کامپونت ها رو تست کردم اما نمیشه یعنی یا با رنگ قالب جور در نمیاد و یا آنهایی که این قابلیت رو دارن هرکدوم یه مشکلی دارن کسی می تونه بگه چجوری از رو خود قالب این امکان رو می تونم فعال کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام اگه قالب جوملاتون آبشاریه پس باید تنظیمات ماژول منو رو درست کنید نمایش دائمی زیر منوها در تنظمیات ماژول منو روی بله هست؟ اگه نیست بذارید روی بله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mandoor 0 ارسال شده در اسفند 90 این کار هم کردم ولی مثل منو آبشاری نیت که وقتی بیای روش یا کلیک کنی زیر مجموعه ها رو نشون بده این زیر مجموعه ها رو نشون می ده ولی ساده مثلا برای یکی رو زیر همون مجموعه www.beruzkala.com/kala نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 داداش این سایت شما که منوهاش ابشاریه شما کش مرورگر و جوملاتو پاک کن دوباره ببین داره درست کار میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mandoor 0 ارسال شده در اسفند 90 نه دوست عزیز منو محصولات اولی رو میگم آبشاری نیست بالا و منو فروشگاه سازم آبشاری اما من نمی خوام از اونا استفاده کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در اسفند 90 سلام با swmenu چه مشکلی داری؟تست کردی؟ همه تنظیماتو داره میتونی رنگ رو به دلخواه خودت انتخاب کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 خب شما می تونی از ماژول های منو ساز افقی استفاده کنی تو جومینا منتشر شده فقط کافیه عکس منو رو عوض کنی و بجاش یه عکس متناسب با رنگ قالبت بذاری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر