reza1388 5 ارسال شده در اسفند 90 با سلام و سخته نباشید من از داخخل phpmyadmin ادمین را پاک کرده ام ومی خواهم از طریق phpmyadmin ادمین جدیدی رو بسازم باید چه کار کنم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 خب واسه چی پاک کردی دوست عزیز؟؟؟ شما وارد phpmyadmin بشید در جدول users یک رکورد جدید ایجاد کنید حال نام و username رو وارد کنید user type رو Super Administrator قرار بدید password رو روی MD5 قرار داده و مقدار رمز را وارد کنید تنظیمات را ذخیره کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در اسفند 90 زدم وقتی میروم توی مدیریت برای ورود می نویسه شما به بخش مدیریت سایت دسترسی ندارید. :huh: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام این رو ببینید متوجه میشید http://docs.joomla.org/How_do_you_recover_your_admin_password%3F نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در اسفند 90 دیدم ولی هیچی نفهمیدم این کار فوری هست خواهشم می کنم توضیح کامل دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 خب داداش اونجا همه چی رو کامل توضیح داده که من چی بگم شما میری تو جدول یوزرز بعد از تب های بالا sql رو بزن تو کادر دستوراتی که تو اون ادرس هست رو درج کن حالا نام کاربریت میشه admin2 و پسوردتم میشه secret یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در اسفند 90 ممنون آقای دفاعی :thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 گویا دوستان با راهنمای انگلیسی کارشون راه میفته!!! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر