tehranian 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام من قالب نوروزی رو نصب کردم قرار گیری مطالب قالب در فایرفاکس درست میباشد ولی در اینترنت اکسپلورر بجای وسط صفحه در کنار صفحه نمایش داده میشود!? وب سایت : com.باسکول.www نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام با کدوم نسخه مشکل دارید؟ سایت جومینا با ie هیچ مشکلی نداره شاید مشکل از ماژول هایی باشه که نصب کردین یا لوگویی که عوض کردین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tehranian 0 ارسال شده در اسفند 90 نسخه 1.5.25 هست ماژول خاصی هم روش نصب نشده عکس لوگو هم تو همون ابعاد تعویض شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 منظورم نسخه IE بود عزیز شما یکبار همون قالب اصلی که جومینا منتشر کرده رو بدون تغییر نصب و امتحان کن ببین همینجوریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
noore21 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام.منم نصب کردم در تمامی نسخه های آی ای مشکل داره فونت تمامی نوشته ها بزرگ میشه منو های ابشاری بالای صفحه به سمت راست کشیده میشن سلام.منم نصب کردم در تمامی نسخه های آی ای مشکل داره فونت تمامی نوشته ها بزرگ میشه منو های ابشاری بالای صفحه به سمت راست کشیده میشن در ای ای همه نوشته ها و مطالب به سمت راست کشیده میشه اینم آدرس سایت من www.ganjineh.org نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 90 درود بر شما والله من رو ie تست نکردم بزارید الان تست میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 90 روی ie 7 , ie8, ie9 تست شد مشکلی نداره مشکل روی ie6 است که قالب برای ie6 اصلا در نظر گرفته نشده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
noore21 0 ارسال شده در اسفند 90 روی ie 7 ' date=' ie8, ie9 تست شد مشکلی نداره مشکل روی ie6 است که قالب برای ie6 اصلا در نظر گرفته نشده است [/quote'] سلام جناب آقای تهرانی با تشکر از اعلام نظرتان ولی قالب با همه انواع IE مشکل دارد. تمامی متن ها بزرگتر از حد خود نشان داده میشود و به سمت راست کادر کشیده می شوند. کادر منوی آبشاری نیز کاملا جابجا شده است. برای اطمینان بیشتر نگاهی به سایت زیر بیندازید.ممنون ganjineh.org روی ie 7 ' date=' ie8, ie9 تست شد مشکلی نداره مشکل روی ie6 است که قالب برای ie6 اصلا در نظر گرفته نشده است [/quote'] سلام جناب آقای تهرانی با تشکر از اعلام نظرتان ولی قالب با همه انواع IE مشکل دارد. تمامی متن ها بزرگتر از حد خود نشان داده میشود و به سمت راست کادر کشیده می شوند. کادر منوی آبشاری نیز کاملا جابجا شده است. برای اطمینان بیشتر نگاهی به سایت زیر بیندازید.ممنون ganjineh.org عکس های اسلاید شو هم به سمت راست کشیده شده است. عکس زیر گزینه های منوی اصلی نیز نمایش داده نمی شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر